CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT del Vallès Oriental denuncia repressió sindical en l’empresa Ramcon SA.

Dimarts, 2 juny, 2020

0.png

Avui 02 de Juny l'empresa Ramcon S.A ha comunicat l'acomiadament de la nostra companya Isabel, membre activa de la nostra secció sindical. El motiu d'aquest acomiadament és una entrevista que la companya va concedir a la televisió Vallès Visió després de posar-se aquest mitjà en contacte amb ella. Des d'aquest sindicat volem denunciar a l'empresa i a l'Ajuntament com a executors d'un clar exemple de REPRESSIÓ SINDICAL.

A mitjans d'Abril, la televisió Vallès Visió es va posar en contacte amb la nostra afiliada per a fer un enregistrament i gravar-la per a explicar la situació que havien sofert amb la suspensió de pagaments de l'empresa Expertus i que la nova empresa Ramcon es feia càrrec del servei. En tot moment, la nostra companya pensava que es tractava d'una notícia realitzada amb el consentiment de l'Ajuntament, ja que aquesta administració forma part del consorci propietari d'aquest canal de televisió. En aquesta notícia apareix la nostra companya i la primera tinenta d'alcalde Mireia Dionosio explicant el canvi d'empresa i la situació viscuda per les nostres companyes, per tant es tracta d'una entrevista en un context informatiu sobre el canvi de concessionària.

Per sorpresa nostra, el passat 07 de Maig l'empresa comunica a la nostra companya l'obertura d'un expedient disciplinari que ha conclòs en acomiadament on s'acusa entre altres falsedats de danyar la “imatge” de l'ajuntament i de l'empresa.

Des d'aquest sindicat, volem manifestar que estem davant un acomiadament per motius sindicals, l'empresa amb la connivència de l'Ajuntament volen escarmentar la labor sindical de la companya en defensa dels drets de les treballadores de Ramcon S.A.

Així mateix volem denunciar l'actitud mafiosa de les encarregades d'aquesta empresa pretenent anar a comunicar al domicili de la companya aquest atropellament. Des de la CGT del Vallès Oriental secundarem totes les accions que decideixin les nostres companyes en la defensa dels drets laborals i sindicals de l'Isabel.

Isabel Readmissió!
Prou Repressió Sindical a Ramcon!
Ajuntament de Mollet còmplices!

Nota de Premsa

0.png

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció