CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT del Vallès Oriental dona suport a les mobilitzacions contra les retallades

Dimarts, 10 maig, 2011

manisanitatmollet1

Mobilitzacions contra les retallades en la salut pública; suport de la CGT del Vallès Oriental

Fa mesos que veiem com la dreta més rància i neoliberal ocupa llocs de poder en el si del govern Català, així com retalla, a cop de destral i motoserra, els drets més bàsics i elementals aconseguit pels nostres pares, mares i àvies al llarg d'anys de lluita, sacrifici i patiment. Mai abans el tant preuat 'estat del benestar' havia estat tan en perill. Mai abans nosaltres, homes i dones del moviment llibertari, anarcosindicalistes, se'ns havia acudit defensar-lo, doncs els mateixos i mateixes que ara el retallen el protegien, se n'aprofitaven i s'enriquien a través seu.

Els temps canvien. Nosaltres no. Tenim clar que cap govern, malgrat la 'proximitat' del municipalisme, les 'esquerres' del tripartidisme i, molt menys òbviament la dreta nacionalista casposa que ens governa... cap govern podrà aturar els anhels de llibertat i sobirania de la classe treballadora.

Ningú ens podrà dir com hem de regir-nos, doncs ningú en té la clau, com hem pogut comprovar en anys i panys d'improperis i absurditats governamentals.

Per tot això, la CGT del Vallès Oriental fa saber que se suma a les mostres de suport que està rebent el comitè d'empresa de l'Hospital de Granollers, i que convoca a la població i a la militància a rebutjar tot tipus d'atac contra la sanitat pública el proper 11 de maig, dimecres, a les 18h a les portes de l'Hospital vallesà de referència. Alhora, recolza la convocatòria de per la Plataforma per la Sanitat Pública del Baix Vallès, que és recolçada per diverses associacions de veïns/es, partits i sindicats, pel proper 12 de maig, dijous, a les 19.30 h. a la plaça Prat de la Riba de Mollet, i anuncia que hi serà present.

S'ha acabat el temps de pidolar. S'ha acabat el temps de reivindicar. Ara toca prendre. Ara ens toca a nosaltres!

Federació Comarcal Vallès Oriental CGT

Attached documents