CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT demana la dimissió del gerent territorial de l’ICS, per la reducció de 7 milions a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

Dimecres, 26 març, 2014

La secció sindical de la CGT a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona denunciem la pèrdua de 7 milions de euros del pressupost del l’hospital, respecte a l’any 2013, mentre els centres de sanitat “concertats” mantenen el seu pressupost (per exemple, l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla) i es posa en perill la continuïtat del Joan XXIII com a Hospital Públic de referència.

Des de la CGT pensem que no es poden perdre més diners perquè no podran donar l’atenció necessària als pacients, i demanem la dimissió del gerent territorial de l’ICS Josep Mercadé per ser “incapaç de defensar els interessos de l’Hospital”.

Celebrem que el col·lectiu de metges de l’Hospital Joan XXIII hagi denunciat la situació crítica que es viu, fruit de les retallades. Fa temps que el sindicat ho denuncia, i el posicionament d’ara dels facultatius és un bon suport, ja que d’alguna manera reconeix la seva tasca i s’afegeix a la línia de treball per defensar el que no ha de deixar de ser l’Hospital Universitari de referència.

Secció Sindical Hospital Joan XXIII de Tarragona

Més informació:

- FACEBOOK CGT JOAN XXIII Tarragona

- TWITTER CGT JOAN XXIII