CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT denuncia al Grup Balañà per atacs al dret a la llibertat sindical, vulneració de drets fonamentals i coaccions a representants sindicals

Divendres, 26 maig, 2017

El Sindicat d'Espectacles de la CGT de Barcelona durà davant els tribunals al GRUP BALAÑA, cines i teatres de Barcelona

La magistrada Maria Josefa Gómez de Aguilar, titular del jutjat social 7 de Barcelona, haurà de resoldre la demanda en reclamació de: TUTELA DELS DRETS DE LA LLIBERTAT SINDICAL A TRAVÉS DEL PROCÉS DE PROTECCIÓ JURISDICCIONAL DELS DRETS FONAMENTALS DE LA PERSONA, presentada pels serveis jurídics del sindicat. (veure demanda en aquest enllaç http://www.cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/demanda_tutela_balana.pdf)

La CGT, a instàncies de les treballadores perjudicades per una política empresarial més semblant o cronològicament d'acord amb temps passats i que no resulta admissible a dia d'avui, dona el seu suport i solidaritat, signes d'identitat d'un anarcosindicalisme fonamentat en el «suport mutu», com a resposta a la patronal «cavernària» i en defensa de les precàries i assetjades treballadores d'un sector atomitzat on impera l'abús empresarial.

Això és el que denunciem:

- La manipulació i manifesta coacció a delegats i treballadores en general per part de l'empresa.

- La pressió al personal, precaritzat i atemorit de forma sistemàtica.

- La vulneració de drets fonamentals.

- La representativitat d'aquest sindicat, dels seus delegats i delegades, al sector, són objecte del greuge manifest per part d'aquest grup empresarial de caràcter familiar i al qual es demana el rescabalament corresponent, com a organització sindical menyspreada en un procés de negociació obert al Departament de Treball.

Tenim un sector dispers, i difícil d'estructurar, amb condicions laborals mínimes i on impera l'abús empresarial.

Davant d'això: Defensem el sindicat !!! L'organització no és altra cosa que l'agrupació lliure de treballadores per defensar i millorar les condicions de treball i vida.

A la CGT estem per donar suport a qui ho demani .... i compte !!! ..... Tampoc cal que ens ho demanin, doncs; de vegades, sabent que passa, és suficient com a organització sindical, per demanar explicacions i intervenir.

Entre totes ens ajudem a sobreviure en millors condicions .... i si aconseguim viure en bones condicions i amb qualitat, ja serà un avenç important.
Clandestines les treballadores, per a major eficiència i per ser victorioses !
Als tribunals amb els patrons per acabar amb la indolència que ens té segrestades !

Secció de Teatres del Sindicat d'Espectacles de Barcelona de la CGT

registre_demanda_balana.jpg

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció