CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT denuncia al Grup Balañà per atacs al dret a la llibertat sindical, vulneració de drets fonamentals i coaccions a representants sindicals

Divendres, 26 maig, 2017
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El Sindicat d'Espectacles de la CGT de Barcelona durà davant els tribunals al GRUP BALAÑA, cines i teatres de Barcelona

La magistrada Maria Josefa Gómez de Aguilar, titular del jutjat social 7 de Barcelona, haurà de resoldre la demanda en reclamació de: TUTELA DELS DRETS DE LA LLIBERTAT SINDICAL A TRAVÉS DEL PROCÉS DE PROTECCIÓ JURISDICCIONAL DELS DRETS FONAMENTALS DE LA PERSONA, presentada pels serveis jurídics del sindicat. (veure demanda en aquest enllaç http://www.cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/demanda_tutela_balana.pdf)

La CGT, a instàncies de les treballadores perjudicades per una política empresarial més semblant o cronològicament d'acord amb temps passats i que no resulta admissible a dia d'avui, dona el seu suport i solidaritat, signes d'identitat d'un anarcosindicalisme fonamentat en el «suport mutu», com a resposta a la patronal «cavernària» i en defensa de les precàries i assetjades treballadores d'un sector atomitzat on impera l'abús empresarial.

Això és el que denunciem:

- La manipulació i manifesta coacció a delegats i treballadores en general per part de l'empresa.

- La pressió al personal, precaritzat i atemorit de forma sistemàtica.

- La vulneració de drets fonamentals.

- La representativitat d'aquest sindicat, dels seus delegats i delegades, al sector, són objecte del greuge manifest per part d'aquest grup empresarial de caràcter familiar i al qual es demana el rescabalament corresponent, com a organització sindical menyspreada en un procés de negociació obert al Departament de Treball.

Tenim un sector dispers, i difícil d'estructurar, amb condicions laborals mínimes i on impera l'abús empresarial.

Davant d'això: Defensem el sindicat !!! L'organització no és altra cosa que l'agrupació lliure de treballadores per defensar i millorar les condicions de treball i vida.

A la CGT estem per donar suport a qui ho demani .... i compte !!! ..... Tampoc cal que ens ho demanin, doncs; de vegades, sabent que passa, és suficient com a organització sindical, per demanar explicacions i intervenir.

Entre totes ens ajudem a sobreviure en millors condicions .... i si aconseguim viure en bones condicions i amb qualitat, ja serà un avenç important.
Clandestines les treballadores, per a major eficiència i per ser victorioses !
Als tribunals amb els patrons per acabar amb la indolència que ens té segrestades !

Secció de Teatres del Sindicat d'Espectacles de Barcelona de la CGT

registre_demanda_balana.jpg

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print