CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT denuncia incompliments a Gearbox del Prat

Dimecres, 30 març, 2011

La Secció Sindical de CGT a Gearbox del Prat denúncia, una vegada més, l'incompliment reiteratiu de l'empresa de les lleis en matèria de contractació.

La Direcció de Gearbox del Prat SA pertanyent al grup SEAT, insisteix a seguir realitzant contractes en frau de llei a pesar de les sentències en contra i ratificades pel tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La Secció Sindical de CGT a Gearbox ve reclamant des de fa mesos un gir en la política de contractació de l'empresa. Gearbox del Prat fabrica caixes de canvi per a tot el grup VW i des del 2005 ve experimentant un augment progressiu de producció i beneficis que no es tradueixen en contractacions estables i de qualitat. La plantilla actual és de 1.070 treballadors, dels quals al voltant de 100 són eventuals.

La CGT ve denunciant, gairebé en solitari, la il·legalitat de les contractacions realitzant diferents accions per a reclamar a l'empresa que passi a fixos els eventuals amb 2 anys de contractes a Gearbox.

L'empresa utilitza un cercle viciós, il·legal i immoral en el qual acomiada a aquests treballadors per a substituir-los per altres nous o tornant a contractar a aquells acomiadats anteriorment que han estat en l'atur més de 7 mesos.

La política de contractació en SEAT s'ha vist modificada recentment pel llançament del Q3, anunciant al costat de la Conselleria de Treball de la Generalitat de Catalunya, la contractació indefinida de més de 1000 treballadors. Aquest gir no s'aplica a Gearbox i insisteixen a mantenir la il·legalitat de les contractacions que es realitzen desafiant a la justícia amb el beneplàcit de la Direcció de SEAT i de la Conselleria de Treball de la Generalitat.

Secció Sindical CGT Gearbox

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció