CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT denuncia la pèssima gestió de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

Dimecres, 3 octubre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La Secció Sindical de la CGT de l’Hospital Joan XXIII denuncia, una vegada més, el malestar dels professionals i usuaris del centre donada la situació actual del mateix. En referència a les declaracions fetes pel Sr. Josep Mercadé, Director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona, el passat 26 de setembre, volen deixar constància que és del tot insuficient l’apertura de 8 h a 22 h del Servei de Hemodinàmica Cardíaca, segons l’informe que va fer el SEM a l’any 2010 i que va destapar aquesta Secció Sindical al gener d’aquest any, i que encara està pendent d’obrir-se amb l’ampliació d’horari, a dia d’avui es segueix amb el mateix horari, de 8 h a 17h.

Des de llavors i fins ara, la CGT va iniciar una campanya, reivindicant la seva obertura 24h i 365 dies l’any; informant, recollint signatures i reclamacions dels pacients cada dimarts al rebedor de l’Hospital, i d’altres llocs. Va ser en una d’aquestes taules informatives que es van assabentar pels mateixos familiars que la nit del 28 al 29 de setembre es va derivar a Barcelona una pacient per realitzar-li un cateterisme cardíac, i que la nit del dia 1 al 2 d’octubre, es va tornar a traslladar un altre pacient que també necessitava un cateterisme cardíac.

També volen denunciar que la nit de dimarts 2 d’octubre van quedar a la Sala de Parts, sense poder ser hospitalitzades, 6 mares i 6 nadons, amb el desconfort que comporta pels pacients i familiars. Mentre a l’hospital hi ha un total de 108 llits tancats, 9 d’ells al servei d’Obstetrícia i Ginecologia.

A més a més, a la 1ª planta d’hospitalització, avui, hi ha 4 pacients de ginecologia ingressades per manca de llits oberts a la seva àrea d’hospitalització; que s’estan forçant les altes hospitalàries per poder ingressar pacients; que avui dimecres al sortir els pacients del quiròfan, s’han hagut d’esperar als passadissos mentre és donaven les altes a d’altres pacients.

La Secció Sindical de la CGT de l’Hospital Joan XXIII no entén perquè la direcció del centre manté llits tancats, quan hi ha pacients a Urgències o la Sala de Parts sense poder ingressar-los, i exigeix la immediata obertura de tots els llits del centre sanitari. Consideren que amb aquestes mesures s’està posant en perill la qualitat assistencial y la seguretat dels pacients, i també fa responsable d’aquesta lamentable situació a la directora de l’Hospital Dolça Cortasa, amb la seva pèssima gestió, i al gerent territorial Julio Garcia Prieto.

* Notícia publicada al web de Pobleviu http://pobleviu.cat/2012/10/03/la-cgt-denuncia-la-pessima-gestio-de-lhospital-joan-xxiii/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció