CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT denuncia que les Urgències a l’Hospital Santa Tecla de Tarragona estan saturades

Dijous, 17 novembre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La Secció Sindical de CGT a l'Hospital Santa Tecla/Llevant denuncia que les retallades a la sanitat catalana "segueixen tenint conseqüències greus pels usuaris" i com a exemple han posat la saturació de les urgències d'aquest centre de Tarragona.

En aquest sentit, expliquen, a través d'un comunicat, que aquest passat cap de setmana hi havia set pacients de l'Unitat de Cures Intensives al sevei d'Urgències i asseguren que l'Hospital "no està preparat ni equipat per atendre aquest tipus de pacients, greus, crítics i/o en observació, fet que implica un gran risc per aquests pacients, ja que les instal·lacions no són les adients i suposa un excés de càrrega de treball pels treballadors i com a conseqüència més temps d'espera pels usuaris".

A més, asseguren que les agendes per visites als especialistes es troben tancades. Amb anterioritat, els pacients que sortien d'alta d'Urgències se'ls donava hora a l'especialista. Actualment, se'ls comunica que l'agenda està tancada i que ja se'ls trucarà per donar hora.

"No és veritat, com diuen els polítics i caps de la Patronal Sanitària, que les retallades no s'estiguin notant en l'atenció a l'usuari", afirmen des del sindicat, ja que "les conseqüències de tals retallades dia a dia són més evidents, i creiem que aniran a més". Per tots aquests motius, els sindicat CGT ha decidit convocar una vaga a tota la Sanitat Pública catalana el proper divendres, 18 de novembre.

* Notícia extreta de delCamp.cat:

www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=19748

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció