CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT denuncia que les Urgències a l’Hospital Santa Tecla de Tarragona estan saturades

Dijous, 17 novembre, 2011

La Secció Sindical de CGT a l'Hospital Santa Tecla/Llevant denuncia que les retallades a la sanitat catalana "segueixen tenint conseqüències greus pels usuaris" i com a exemple han posat la saturació de les urgències d'aquest centre de Tarragona.

En aquest sentit, expliquen, a través d'un comunicat, que aquest passat cap de setmana hi havia set pacients de l'Unitat de Cures Intensives al sevei d'Urgències i asseguren que l'Hospital "no està preparat ni equipat per atendre aquest tipus de pacients, greus, crítics i/o en observació, fet que implica un gran risc per aquests pacients, ja que les instal·lacions no són les adients i suposa un excés de càrrega de treball pels treballadors i com a conseqüència més temps d'espera pels usuaris".

A més, asseguren que les agendes per visites als especialistes es troben tancades. Amb anterioritat, els pacients que sortien d'alta d'Urgències se'ls donava hora a l'especialista. Actualment, se'ls comunica que l'agenda està tancada i que ja se'ls trucarà per donar hora.

"No és veritat, com diuen els polítics i caps de la Patronal Sanitària, que les retallades no s'estiguin notant en l'atenció a l'usuari", afirmen des del sindicat, ja que "les conseqüències de tals retallades dia a dia són més evidents, i creiem que aniran a més". Per tots aquests motius, els sindicat CGT ha decidit convocar una vaga a tota la Sanitat Pública catalana el proper divendres, 18 de novembre.

* Notícia extreta de delCamp.cat:

www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=19748