CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT desconvoca la vaga al Sincrotró ALBA al retirar la Direcció la demanda contra el Comitè d’Empresa

Diumenge, 17 juny, 2018

Retiren la denúncia als nostres companys

El divendres 15 de juny, en la mediació amb motiu de la vaga, CELLS ha acordat retirar la demanda contra els nostres companys. La cap de RRHH i de Finances també la retirarà, per la qual cosa el judici previst per dilluns que ve es cancel·la.

L'acord inclou també la garantia per part de CELLS que les persones que representin a la Direcció en les negociacions amb el Comitè d'empresa no estaran presents als espais de debat dels treballadors i treballadores.

Per tant, aquest acord tanca satisfactòriament el conflicte iniciat fa més de 2 anys i per això anunciem la cancel·lació de la vaga prevista per al dilluns així com de la campanya de protesta. ( Informació sobre el cas a http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article12871 )

Malgrat això, no hem d'oblidar que mai hauria d'haver-se arribat a aquesta situació, i que la pràctica habitual en CELLS d'arribar a acords a última hora abans d'un judici, és només la menys dolenta de les solucions. Per no haver-ho resolt abans, s'ha generat un clima de tensió innecessari, la imatge del laboratori s'ha vist afectada, s'han generat costos econòmics als/as treballadors/as i els seus representants i diverses negociacions sobre regulacions que afecten a la plantilla s'han vist afectades. Esperem que a partir d'ara puguem resoldre els conflictes de manera més eficient.

Finalment, volem agrair-vos el suport rebut: a les persones que heu participat en la campanya de protesta dins i fora del Sincrotrón, a les organitzacions sindicals que han fet arribar mostres de solidaritat i ens han donat suport moral i logístic i als advocats que s'han bolcat amb nosaltres. Entre totes heu tornat a demostrar el gran valor de la unió i la solidaritat en la defensa dels drets dels treballadors i treballadores.

Secció sindical de CGT-CELLS en el Sincrotró ALBA

http://blog.sincontrol.org/2018/06/retiran-la-denuncia-nuestros-companeros.html

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció