CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT dóna suport a la vaga del metall a la província de Barcelona els dies 29 d’abril i 6 de maig

Dimecres, 16 abril, 2014

LA CGT RECOLÇA LA VAGA DEL METALL DE BARCELONA

Els sindicats que tenen el privilegi de seure a la taula del conveni amb la patronal criden als metal·lúrgics a recolzar una Vaga els dies 29 d'abril i 6 de maig.
Diuen que cal fer Vaga per defensar "el marc de negociació" i poder recuperar els nostres endarreriments. I poc més.

La CGT diu que hi ha 1000 motius per fer vaga en el metall, però que no cridarà als
treballadors a lluitar perquè ells se sentin còmodes en les negociacions. No regalarem el jornal de dos dies als empresaris perquè després ens diguin que han signat "el millor acord possible", sense comptar amb els que treballen, i ens facin tornar als tallers i centres de treball amb l'amenaça de l'abisme si volem seguir lluitant.

No és el mateix remoure el galliner perquè la patronal s'avingui a cedir alguna cosa que els mantingui en la negociació, que organitzar una resposta contundent dels obrers del metall per parar els peus a les sangoneres que ens exploten. El primer és utilitzar la gent i és relativament fàcil per a ells. Per al segon cal convèncer i unir la gent i costa una mica més.

Ens acostem als 500 dies sense conveni. En aquest temps milers de companys han perdut les seves ocupacions, els seus drets, els seus endarreriments i han vist
degradar-se les seves condicions de vida i treball. Cada minut d'aquests dies ens ha
costat una fortuna en dignitat. Per tot això SÍ val la pena anar a la Vaga. I per tot això la CGT farà com la majoria de lluitadors del nostre ram: secundarem aquesta Vaga i seguirem reclamant Assemblees Unitàries del Metall, amb tots els sindicats, amb tots els comitès, amb els fixos en plantilla i els aturats, amb reivindicacions clares i aprovades per la gent disposada a lluitar... En definitiva, el camí difícil, però l'únic que pot fer tremolar a aquests empresaris de fireta, jugadors d'avantatge que estan aprofitant la crisi i la cobertura dels seus polítics per augmentar beneficis i precaritzar les plantilles.

I si els "majoritaris" desconvoquen, que no seria la primera vegada aquest any, la CGT es compromet a convocar una Concentració el 9 de maig davant la seu de Foment, la patronal de patronals, que serveixi de punt de partida per aixecar aquest moviment.

Cridarem a tots els que estiguin disposats a participar, siguin del sindicat que siguin, estiguin o no afiliats , tinguin o no feina. Ens posarem en marxa i us podem assegurar que no els hi farà cap gràcia.

PER UN CONVENI DIGNE, ORGANITZA’T I LLUITA !!!

Barcelona, 14 de Abril de 2014

CGT FEMEC

Més informació:

Vía Laietana 18, 9ª Tf: 93 310 33 62
Email: cgtfemec@hotmail.com

Attached documents