CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT es concentra a Rubí davant les portes del Grup Ruffini

Divendres, 2 octubre, 2009

jpg_P1010040_3_.jpg

A les 12 del migdia d'aquest dijous 1 d'octubre, amb puntualitat, més de 100 treballadors/es solidaris amb els companys acomiadats d'ICMA ens vam concentrar a les portes de l'empresa Ruffini, en un ambient reivindicatiu i denunciant l'actitud prepotent i feixista de la Direcció del "GRUP RUFFINI", que no ha tingut la vergonya de rebre als companys acomiadats. S'ha impedit la sortida de camions de l'empresa durant la concentració. Una hora després de començar la concentració es rebia una trucada de l'advocada dels companys comunicant que l'advocat de l'empresa li comunica que avui divendres se'ls abonarà els salaris que tenen pendents fins a la data de l'acomiadament (25 de juliol); i que el dilluns 5 d'octubre estan citats empresa i treballadors en el Departament de Treball. Els treballadors d'ICMA davant el canvi d'actitud de l'empresa es mostren prudents i esperen esdeveniments.

Des de la Secció Sindical de CGT a ICMA es vol agrair les mostres de solidaritat rebudes en la concentració enfront de les portes de Ruffini així com el suport econòmic rebut de tota la CGT.

El nostre reconeixement es basarà en la lluita i denúncia contra el Grup Ruffini per la persecució sindical cap a la CGT que estan portant a terme.

Salut.

CONTRA EL TERRORISME PATRONAL- ACCIÓ OBRERA

CGT Rubí