CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT es converteix en el sindicat més votat a l’Ajuntament de Molins de Rei, i obté 5 delegats

Dilluns, 18 maig, 2015

La CGT es converteix en el sindicat més votat i en el segon amb més delegats a l'Ajuntament de Molins de Rei

Després de les eleccions celebrades el 12 de Maig, la CGT amb 62 vots i 5 delegats passa de tercera força sindical a segona, desplaçant a CCOO que aconsegueix només 4 delegats i 44 vots. Si bé UGT aconsegueix el primer lloc per delegats aconseguits, 7 en total, es queda a una vot per sota dels aconseguits pel nostre sindicat.
En definitiva la CGT és la força sindical més votada i aconsegueix el segon lloc a en compte a delegats, que no és poc si tenim en compte que només presentava candidatura en dos dels tres col·legis electorals, és a dir, en laborals especialistes i no qualificats , i en funcionaris. Cal destacar que en aquest col·legi de laborals d'especialistes i no qualificats amb un cens de 67 treballadors, amb una participació de més de 90%, el nostre sindicat aconsegueix 52 vots que li donen els 3 delegats que estaven en joc. Mentre que CCOO aconsegueix 7 vots i zero delegats i UGT amb 2 vots, queda exclosa del recompte al no aconseguir ni el 5% de representació.

Resultats globals:
CGT 67 vots i 5 delegats
UGT 66 vots i 7 delegats, presentaven tres candidatures
CCOO 51 vots i 4 delegats, idem.
SPPM 12 vots i 1 delegat. Policia urbana, no es presentaven en funcionaris.
SPP, 12 vots i 1 prim. Idem.

Conclusions.
La CGT després de més d'una dècada mantenint representació sindical i consolidant el seu projecte de sindicalisme alternatiu i combatiu, passa a una fase d'expansió que es deu tant a la feina de la seva secció sindical com al suport majoritari d'una gran part de la plantilla. Representem no solament un alternativa al sindicalisme oficial, sinó també una punt de suport i de confiança que fa que, amb les nostres propostes i amb els nostres mètodes basats en l'acció directa i la solidaritat entre tots els col·lectius de treballadors municipals, la CGT sigui avui per avui imprescindible en aquesta Ajuntament.

No és casualitat que el sector de l'administració pública local aquest creixent tant en prims com a afiliats, són els fruits d'un llarg treball de relació, de propostes i coordinació entre un bon nombre d'administracions locals on tenim representació. Sempre amb el suport del nostre Sindicat d'Administració Pública de Barcelona. A l'actual junta volem agrair des d'aquesta secció sindical seu suport incondicional. Gràcies companys, sens dubte la millor arma de CGT és el suport mutu i l'autonomia en l'acció sindical i social.
Salut i anarcosindicalisme.

Secció Sindical CGT Ajuntament de Molins de Rei.