CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT es mobilitza a l’Hospital de Viladecans contra les retallades

Dimecres, 6 abril, 2011

Els treballadors de l'Hospital de Viladecans estem molt preocupats per la falta d'informació que estem patint respecte a les retallades sanitàries que ens afectaran en el nostre hospital.

La Direcció del nostre Hospital segueix mantenint silenci i ha comunicat a la junta de personal que el Dr. Corbella (gerent territorial) ens donarà tota la informació el dia 14 d'abril.

Divendres passat a la tarda, ens assabentem d'una forta remor sobre retallades inacceptables en l'Hospital de Viladecans. Per això, des del final de setmana passat CGT va iniciar mobilitzacions. La primera mesura va ser la confecció i col·locació de diverses pancartes.

Aquest dijous tenim previst iniciar una campanya informativa / recollida de signatures destinada a treballadors i població. Donada la transcendència del tema, ja que podria implicar la pèrdua de diversos llocs de treball i la conseqüent deterioració del nostre vulnerable Hospital, CGT convida a tots a participar activament d'aquesta necessària acció sindical.

Si vols ajudar, parla amb nosaltres. Si l'Hospital de Viladecans perd, hi perdem tots.

Secció Sindical CGT Hospital Viladecans

http://cgthospitalviladecans.blogspot.com/