CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT es solidaritza amb els presos de la ANDCM de Ben Guerar

Dimecres, 7 setembre, 2011

cartell solidaritat

La Confederació General del Treball de l'estat espanyol vol mostrar la seva solidaritat amb els 4 companys detinguts el 9 d'Agost pertanyents a l'Associació Nacional de Diplomats/des en Atur del Marroc (Yassim El Halwi, Mohammad Elwardi, Nourdine El Kerbali i Rachid Elwardi). Els 4 es troben presos a la presó de Ben Guerar, després de ser detinguts en la concentració que la secció local de l'ANDCM havia convocat davant de l'ajuntament, reclamant llocs de treball i el reconeixement de l'associació.

També volem enviar la nostra solidaritat a tots els presos de la ANDCM i a tots els presos polítics marroquins.

Condemnem la repressió del govern sobre el poble marroquí en general i sobre l'ANDCM en particular.

La CGT dóna suport totes les lluites que la ANDCM està duent a terme per tot el Marroc pel dret a una ocupació digna i estable i pel dret a l'organització, al mateix temps que exerceix un paper important en les lluites per l'alliberament del poble marroquí .

La CGT des de l'estat espanyol farà una tramesa de faxos al primer ministre i el ministre de Justícia EXIGINT l'immediat alliberament dels companys detinguts que seran jutjats el proper 19 de setembre.

Condemnem la repressió sobre el poble marroquí en general i sobre l'ANDCM en particular.

SECRETARIA RELACIONS INTERNACIONALS CGT


Text proposat per fer enviaments de solidaritat:

« Nous demandons la liberation des 4 militants de l'ANDCM de Ben Guerar, dont l'unique delicte c'est De Lutte contre li chômage et pour le droit à l'organisation.

Nous demandons aussi la Libération de tous les prisonniers de l'ANDCM et de tous les prisonniers politiques marocains. »

«Demanem l'alliberament dels 4 militants de l'ANDCM de Ben Guerar, l'únic delicte és lluitar contra l'atur i pel dret a l'organització.

Demanem també l'alliberament de tots els presos de la ANDCM i de tots els presos polítics marroquins. »

Primer ministre: Fax: 212 537 768 656 / 212 537 761 010 / courrier@pm.gov.ma

Ministre de Justícia: Fax: 212 537 768 656 / 212 537 761 010 / 212 537 731 017 / courrier@mj.gov.ma

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció