CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT escull el seu nou secretariat permanent a Lleida

Diumenge, 16 octubre, 2016

El dissabte 15 d'octubre l’organització anarcosindicalista CGT Lleida ha celebrat al seu local l’assemblea anual d’afiliats i afiliades. En ella s’ha repassat i explicat la tasca feta durant aquest últim any de mandat. Segons l’organització “davant la necessitat de donar una embranzida al sindicat, l’actual Secretariat Permanent (SP) ha decidit fer un pas al costat i cedir la responsabilitat a una nova candidatura”.

Aquesta candidatura, un grup de persones que ja feia temps que treballava amb implicació en seccions sindicals com Ensenyament, Atento, o a títol personal, la componen set persones que seran les que formaran el nou SP de la CGT. Així, l’actual secretariat permanent queda configurat de la següent manera. Javi López, com a secretari general; Agustí Liñan, com secretari d’organització; Carlos de la Fuente assumint la secretaria de Comunicació; Laura Lascorz, gestionant la de Jurídica, Mercè Jordana, fent-se de Finances, Anna Campanera, la d’Acció Sindical i Violeta Muñoz la d’Acció Social.

El nou secretariat ha deixat palès la necessitat d’impulsar el sindicat “tant en l’àmbit social com el sindical” i esdevenir una organització forta “tant en els llocs de treball com al carrer, tot defensant i lluitant pels drets de la classe treballadora”. La candidatura ha tingut el suport unànime de tota l’assemblea del sindicat.

* Notícia publicada a Hola Lleida
http://www.holalleida.com/la-cgt-presenta-el-seu-nou-secretariat-permanent-a-lleida/