CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT guanya per majoria absoluta les eleccions sindicals a l’agrupació de centres d’Unipost de la provincia de Barcelona de menys de 50 treballadors

Dilluns, 9 novembre, 2015

VALORACIÓ RESULTATS ELECCIONS UNIPOST AGRUPACIÓ PROVÍNCIA DE BARCELONA

Primerament, en CGT, ens volem dirigir als treballadors i treballadores d'Unipost per donar les gràcies a tots els que heu dipositat la vostra confiança en CGT. Ja s'han acabat les eleccions sindicals i toca posar-se a exercir de veritables delegades que defensen els interessos de TOTS ELS TREBALLADORS i TREBALLADORES, sense distincions.

Així mateix us informem dels resultats de les eleccions sindicals celebrades el 28 d'octubre als diferents centres que té Unipost a la província de Barcelona que no superen els 50 treballadors. Els resultats no han pogut ser més satisfactoris para CGT on ha sumat el 60% dels vots vàlids, una xifra històrica, doncs aconseguir aquest nombre de vots no és gens fàcil. Amb aquests resultats CGT obté 5 delegades que ens dóna la majoria de la composició del Comitè de l'Agrupació de Centres.

Sens dubte darrere d'aquests resultats hi ha un treball fet, un treball important realitzat per tots els delegats de CGT on hem intentat arribar al màxim de treballadors possible, no sense esforç per la dispersió de centres, per explicar qui som i com actuem en CGT.

Amb aquests resultats la CGT es situa com la primera força sindical a Catalunya en l'Empresa amb un ampli suport de les treballadores i treballadors d'Unipost.

La lectura de CGT sobre els resultats és que les treballadores d'Unipost volen un canvi en les formes de fer sindicalisme. Un canvi en la forma de com els arriba als treballadors la informació sobre el que passa en l'empresa, sobre el que els concerneix i afecta en el seu entorn de treball. S'ha d'acabar l'opacitat amb la qual algunes centrals sindicals manegen dades i informació que no transmeten. No podem ser delegades solament per recordar que cada 4 anys es vota i després si t'he vist no em recordo...

El que ha passat en aquests últims anys no es pot tornar a repetir a Unipost, els sindicats no són ningú per posar-se del costat de l'empresari per signar-li tot el que els venja en gana i després incomplir el que li convé. Els sindicats han de ser eines per defensar a les treballadores, aquesta ha de ser la seva funció. El compromís de CGT és lluitar per millorar les condicions salarials i laborals immediatament, ja en la negociació del proper conveni això ha de començar a canviar.

L'empresa també ha de començar a adonar-se que per aquest camí que ha pres, on ens penalitza constantment als treballadors no pot seguir. Ha d'haver-hi un canvi de rumb en tot això i que la plantilla es comenci a sentir valorada com el que és, una gran plantilla de treballadores.

RESULTATS AGRUPACIÓ DE CENTRES PROVÍNCIA DE BARCELONA:

COL·LEGI D'ESPECIALISTES I NO QUALIFICATS
8 DELEGATS: 5 CGT, 1 CCOO, 1 UGT, 1 USOC

BALLESTER
Vots emesos 22: CGT 21, USOC 1

MANRESA
Vots emesos 28: CGT 10, CCOO 13, UGT 5

IGUALADA
Vots emesos 15: CGT 3, CCOO 8, USOC 2, nuls 2

CERDANYOLA
Vots emesos 13: CGT 13

SANT CUGAT
Vots emesos 14: CGT 5, UGT 3, blancs 3, nuls 3

BARBERÀ
Vots emesos 4: CGT 4

TERRASSA
Vots emesos 28: CGT 18, UGT 5, USOC 4, blancs 1

VILAFRANCA
Vots emesos 7: UGT 1, USOC 1, blancs 5

PALAU-CALDES
Vots emesos 9: CGT 7, CCOO 1, UGT 1

TOTALS
Vots emesos 140: CGT 81 (60%), CCOO 22 (16,2%), UGT 15 (11,1%), USOC 8 (5,92%), blancs 9, nuls 5

COL·LEGI DE TÈCNICS I ADMINISTRATIUS:
1 DELEGAT: 1 USOC

CGT Unipost
http://www.cgtbarcelona.org/cgtunipost/
https://twitter.com/cgtunipost