CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT ha portat a la Inspecció de Treball el contracte de Pau Noy a TMB. 
Denuncien que l’adjunt al conseller delegat té el contracte fora de conveniDimarts, 1 març, 2016

El sindicat CGT ha portat a la Inspecció de Treball el contracte de Pau Noy, adjunt del conseller delegat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). El sindicat considera que Noy té un contracte ‘VIP’, i denúncia que és fora de conveni. Una sentència recent del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que VilaWeb va fer pública, obliga tots els treballadors de TMB que no formin part del consell d’administració o que no siguin d’alta direcció a tenir el contracte dins el conveni. TMB no ha fet cas d’aquella resolució i el sindicat CGT considera que el fitxatge de Noy l’hauria de complir.

Alguns responsables sindicals han dit: ‘No sabem quina feina fa Pau Noy exactament. El seu càrrec no existia abans d’arribar ell. Ni ens expliquen quines funcions té ni a què es dedica. Nosaltres l’hem portat a Inspecció de Treball perquè el TSJC ja va dir que els contractes havien d’entrar a conveni i no s’ha fet.’

Pau Noy (1956), enginyer industrial expert en mobilitat, és un home vinculat a ICV-EUiA, i ja havia estat el representant d’aquesta formació política a TMB. Ara n’és l’adjunt al conseller delegat. La denúncia, la van presentar setmanes enrere els advocats de la CGT. Segons ells, la resolució d’Inspecció de Treball pot tardar un mes a fer-se efectiva.

* Notícia publicada a Vilaweb.
http://www.vilaweb.cat/noticies/la-cgt-ha-portat-a-inspeccio-del-treball-el-contracte-de-pau-noy-a-tmb/