CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT HP lliura 700 quilos d’aliments a les PAH de Sabadell, Rubí i Badia del Vallès

Diumenge, 22 gener, 2017

El passat 20 de gener des de la secció sindical de la CGT a HP vam fer lliurament de 700 quilos d'aliments a representants de les PAH de Badia del Vallès, Rubí i Sabadell, ciutats del cinturó industrial de Barcelona, fortament castigades per la crisi econòmica. Les aportacions han estat possibles gràcies a la solidaritat de la plantilla en la 8a campanya de recollida organitzada per la CGT.

Aquestes aportacions són imprescindibles. Una companya de la PAH ens va estar explicant, que dos dies abans, una mare de dos fills a la comarca del Baix Llobregat es va suïcidar davant el desnonament que s'anava a realitzar aquest mateix divendres. El responsable d'aquest nou assassinat és el Banc Santander. La PAH està ajudant en el necessari acompanyament als dos nens davant aquesta horrible desgràcia.

Ens van explicar que la qualitat en els aliments proporcionats per ONGs estava baixant, sent més habitual la presència d'aliments caducats i la introducció de 'mata-gana' com xiclets i caramels en les aportacions.

Vam perdre el compte de les vegades que van donar les gràcies a la plantilla de HP. Un dels casos que ens van comentar donarà una tremenda alegria, és un pare de família amb dificultats per a la recollida d'aliments que, desnonat, ha ocupat un pis abandonat al costat dels seus fills. Va haver-hi queixes del clientelisme que realitzaven alguns ajuntaments en la gestió d'ajudes.

És a dir: l'anomenada 'recuperació' és només una faula en forma d'ocupacions precàries i subsalaris que ha consolidat el drama en tot l'estat espanyol.

Per la nostra banda els hem fet saber que comptin amb la plantilla de HP quan ho necessitin, que ens cridin i respondrem quan sigui necessari. Que el nostre no és caritat, sinó solidaritat entre treballadors, allò que ens fa forts com a col·lectiu.

Aquesta setmana comptarem amb noves aportacions que farem arribar directament a la PAH de nou.

Volem finalitzar amb un record. La que va ser parella del nostre benvolgut company de la secció de la CGT a HP Jaume Pujol, mort sobtadament fa uns mesos, va donar una important quantitat de diners en el seu nom per a la compra d'aliments. És aquesta barreja de tristesa i de tenir molt present que a aquest món li falten molts Jaumes.

Secció Sindical CGT HP
https://twitter.com/CGT_HP

http://cgtinformatica.org/content/cgt-en-hp-entrega-700kgs-de-alimentos-la-pah

sabadell.jpg
Sabadell

badia.jpg
Badia

rubi.jpg
Rubí