CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT i CNT- 66 assistirem junts a la Manifestació anti-M.A.T. del 30 de març a Girona

Divendres, 28 març, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

cartell 30 març

Els amics de la CNT-66 de Perpinyà i la CGT marxarem plegats contra la M.A.T. a Girona. Per l'ocasió s'ha el.laborat una pancarta i un manifest conjunt.

És molt important que aquesta mobilització sigui el més massiva possible ja que l´èxit d´aquesta convocatòria pot ser decisiu per aturar aquest projecte.


Si realment volem que aquest no s´executi i evitar la seva signatura definitiva per part dels ministres el proper 6 de juny, cal fer- ho sentir i notar als quatre vents.

Fem una crida a totes les persones anti-capitalistes d'un radi de 100 Kms. de Girona a participar solidàriament en la manifestació.

Qui no volem acceptar els "mals menors del progrés", el "tot s'hi val per al bé de l'economia", que sempre sigui el Poble indefens i el seu medi vital qui rep els atacs directes amb els seus corresponents danys col·laterals per part de l'Europa del capital hem de alertar una vegada més que aquest sistema depredador i tots els seus organismes de representació política no té reforma possible, sols cap la seva definitiva i urgent desaparició si no volem que els nostres infants visquin en primera persona el colapse planetari ecològic i social al qual ens està conduint aquests temps de caos mundial.

Diumenge, 30 de març a les 11.30 a la plaça del Lleó de Girona.

Nota: Es prega un cop de mà al local de la C.G.T. a les 10.30 per ajudar a portar la pancarta, banderes i manifestos, si algú vol passar abans estarem fent fotocòpies i una mica d´aperitiu amb els companys de Perpinyà.

Quan hagi acabat la mani anirem a dinar amb cotxes amb companys de CNT-66 al bar de la parròquia de Sarrià, on disposen d'una àmplia terraça on hi fan carn a la brasa a preus populars amb espai per jugar la mainada.

CGT Girona

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció