CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT i CNT- 66 assistirem junts a la Manifestació anti-M.A.T. del 30 de març a Girona

Divendres, 28 març, 2008

cartell 30 març

Els amics de la CNT-66 de Perpinyà i la CGT marxarem plegats contra la M.A.T. a Girona. Per l'ocasió s'ha el.laborat una pancarta i un manifest conjunt.

És molt important que aquesta mobilització sigui el més massiva possible ja que l´èxit d´aquesta convocatòria pot ser decisiu per aturar aquest projecte.


Si realment volem que aquest no s´executi i evitar la seva signatura definitiva per part dels ministres el proper 6 de juny, cal fer- ho sentir i notar als quatre vents.

Fem una crida a totes les persones anti-capitalistes d'un radi de 100 Kms. de Girona a participar solidàriament en la manifestació.

Qui no volem acceptar els "mals menors del progrés", el "tot s'hi val per al bé de l'economia", que sempre sigui el Poble indefens i el seu medi vital qui rep els atacs directes amb els seus corresponents danys col·laterals per part de l'Europa del capital hem de alertar una vegada més que aquest sistema depredador i tots els seus organismes de representació política no té reforma possible, sols cap la seva definitiva i urgent desaparició si no volem que els nostres infants visquin en primera persona el colapse planetari ecològic i social al qual ens està conduint aquests temps de caos mundial.

Diumenge, 30 de març a les 11.30 a la plaça del Lleó de Girona.

Nota: Es prega un cop de mà al local de la C.G.T. a les 10.30 per ajudar a portar la pancarta, banderes i manifestos, si algú vol passar abans estarem fent fotocòpies i una mica d´aperitiu amb els companys de Perpinyà.

Quan hagi acabat la mani anirem a dinar amb cotxes amb companys de CNT-66 al bar de la parròquia de Sarrià, on disposen d'una àmplia terraça on hi fan carn a la brasa a preus populars amb espai per jugar la mainada.

CGT Girona

Attached documents