CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT inicia un bloqueig de l’entrada de Roca a Gavà el dia 28 en contra de l’ERO i la policia els desallotja el dia 29

Dimarts, 29 setembre, 2009

jpg_28092009056.jpg

Continuen les mobilitzacions contra l'ERO de ROCA, que pretén acomiadar a 713 treballadors/es de les plantes espanyoles. La CGT iniciava el dilluns 28 un bloqueig de vehicles a l'entrada de la factoria de Gavà. Per la tarda es realitzava una concentració davant del Departament de Treball a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra desallotgen el bloqueig de l'entrada de Roca.


El dilluns 28 de setembre, a primera hora (05:30 i fins a les 22:00), la CGT sense el suport de la resta del Comitè d'Empresa va iniciar el bloqueig de vehicles a l'entrada de la fàbrica aconseguint en el primer dia paralitzar les produccions en alguns tallers davant la falta de subministraments. Aquesta acció es volia continuar mentre duri la negociació, però els Mossos d'Esquadra han procedit a desallotjar el bloqueig aquest dimarts.

Ahir dilluns per la tarda, es va convocar una concentració a la seu del Departament de Treball, on estaven citats els representants dels treballadors per a mantenir una reunió amb la Consellera Mar Serna, i en la mateixa es va vetar la presència de representants de la CGT.

Des de la Secció Sindical de la CGT en ROCA han anunciat que seguiran la lluita fins a aconseguir la retirada d'aquest ERO.

- Video del desallotjament policial, els treballadors són apartats de la porta un per un per permetre l'entrada de camions a l'empresa: