CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT ja disposa d’un local a Móra d’Ebre

Dimecres, 9 abril, 2008

En el marc del procés de creixement i consolidació que està experimentant la Confederació General del Treball de Catalunya a la demarcació de Tarragona, us comuniquem que ja disposem d’un espai pel sindicat a Móra d'Ebre, la capital de la comarca de la Ribera d’Ebre.

Ahir dimarts 8 d'abril es va fer l'acte de presentació del local i una roda de premsa.


A l'acte de presentació, al que van assistir Bruno Valtueña, secretari general de la CGT de Catalunya, i els secretaris generals de la Federació Comarcal Baix Camp-Priorat i de la Federació Local de Tarragona, hi va participar un nombrós grup d'afiliats/des de la CGT de la Ribera d'Ebre, Priorat i Camp de Tarragona.

Aquest espai es troba en un local municipal d’entitats situat a la plaça de la Llanterna de Móra d’Ebre (al costat de la Biblioteca), i servirà per donar informació, atendre consultes i com a lloc de trobada i reunió dels afiliats i afiliades de la CGT de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, i aquells del Priorat que ho creguin convenient.

En aquestes comarques la CGT té uns 40 afiliats i afiliades, pertanyents a sectors i empreses com Adobinve (una de les principals de la comarca, dedicada al curtit de pells, on disposem de la majoria en el comitè d'empresa), Correos, Renfe-Adif, ensenyament, químiques, així com afiliats d'empreses diverses.

Amb la presentació d'aquest espai, que organitzativament dependrà de moment de la Federació Comarcal Baix Camp-Priorat de la CGT, esperem començar a implantar-nos en aquesta part de les terres de l'Ebre.

Els horaris d’atenció i obertura seran els dimarts i dijous de 19 a 21 h.