CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT obté 3 delegats del comitè d’empresa en les eleccions sindicals de l’empresa DHL EXEL d’Abrera (proveïdora de SEAT)

Dijous, 29 novembre, 2007

En les eleccions sindicals celebrades durant el dia d'ahir 28 de novembre en l'empresa DHL EXEL d'Abrera, la CGT ha estat el sindicat més votat en el Col·legi Obrer, obtenint en aquest col·legi 3 delegats del comitè d'empresa.

Aquestes eleccions eren les primeres en les que la CGT es presentava en aquesta empresa, encara que el treball sindical de la CGT s'ha vingut realitzant des de fa temps, sense tenir representació al comitè, però amb la convicció que calia treballar en defensa dels drets dels treballadors d'aquesta empresa.


Resultats de les eleccions i repartiment de delegats:

La CGT ha obtingut 3 delegats en el col·legi obrer i cap en el col·legi tècnic (no presentava candidatura en aquest col·legi).

CCOO ha obtingut 2 delegats en el col·legi obrer i 1 en el col·legi tècnic. En les eleccions de l'any 2003, havien obtingut 7 delegats en el col·legi obrer i 3 en el col·legi tècnic, per tant han perdut 7 delegats i la majoria absoluta que tenien.

UGT ha obtingut 2 delegats en el col·legi obrer i 1 en el col·legi tècnic. En les eleccions de l'any 2003, havien obtingut 3 delegats en el col·legi obrer i cap en el col·legi tècnic.

Secretaria de Relacions amb els Mitjans de Comunicació de la CGT