CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT porta a terme una nova concentració davant els locals de Via Laietana de Barcelona en defensa del seu patrimoni sindical

Dijous, 6 maig, 2010

jpg_Concentracion_6_mayo_01.jpg

Unes 350 afiliats i afiliades i persones solidàries amb la CGT han participat aquesta tarda del 6 de maig en la concentració en defensa del patrimoni sindical, realitzada davant els locals sindicals de Via Laietana, tallant el trànsit de forma intermitent entre les 18 i les 18.40 h.

Es tracta de la segona concentració portada a terme, després que el passat dilluns dia 3 pel matí es portés a terme una altra concentració d'un centenar de persones tallant la Via Laietana.

Aquesta acció de protesta s'emmarca dintre dels actes programats perquè el Ministeri de Treball deixi d'actuar regalant metres quadrats de locals a dues organitzacions sindicals, CCOO i UGT, obviant que el patrimoni sindical acumulat va ser un expoli a la butxaca de tots els treballadors, organitzat per l'anterior règim feixista.

Des de CGT sempre hem reclamat que aquest patrimoni ha de ser distribuït entre les diferents organitzacions de treballadors que existeixen en l'actualitat i entre elles també a CGT, per això seguirem lluitant tant com calgui en defensa dels nostre locals a l'edifici sindical de Via Laietana.

Des de la Federació Local de la CGT de Barcelona critiquen l'actitud de CCOO en els locals de Via Laietana, "que ha tallat sortides anti incendis (havent de denunciar-lo a la Guàrdia Urbana), bloquejat portes, tapiat zones comunes on estan els comptadors d'aigua i llum, comportant-se d'una manera que recorda mes a la d'un propietari que intenta fer mobing als seus veïns, perquè marxi". Realment, el que vol CCOO es quedar-se tot l'edifici i per això ha de fer fora a la CGT.

CGT no ens deixarem trepitjar per ningú i molt menys per CCOO, una organització que en els últims anys s'ha estat posicionant mes del costat de la patronal i dels diversos governs que al costat dels treballadors.

La CGT seguirà convocant concentracions i mobilitzacions per a aconseguir espais des d'on poder donar suport a les lluites que es desenvolupen a Barcelona.

La propera assemblea per informar de com ha anat la reunió amb el Ministeri del dia 10 i analitzar la situació, serà el dimarts 11 a les 17:30 h. a la sala d'actes del local de CGT de Via Laietana.


www.btvnoticies.cat