CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT presenta candidatures en els tres centres productius de SEAT

Dimecres, 28 gener, 2015

La CGT presenta candidatures en els tres centres productius de SEAT

La primera força sindical a presentar les seves candidatures per a les pròximes eleccions del 12 de febrer, a Seat, ha estat la CGT. Un total de 166 persones componen les llistes als dos col·legis, tècnics i obrers.

Unes eleccions que poden canviar l'escenari d'una majoria absoluta dels sindicats institucionalistes que, en aquests últims quatre anys no han estat capaços de plantejar cap alternativa ni reivindicació a la multinacional VW. Un consorci amb multimilionaris beneficis que té segrestada a la plantilla de Seat amb els continus xantatges per l'adjudicació de models. Una plantilla que ha patit un gran deteriorament de les seves condicions de treball en matèria de pressió en els ritmes de les cadenes i d'augment de tasques en els llocs tècnics.

Les dades de vendes i producció de l'any 2014, però sobretot els nous records de beneficis en el Consorci VW fan inacceptable la més que probable maniobra de Seat de tancar l'any amb pèrdues operatives.

Canviar aquesta situació nefasta per a la plantilla només passa per evitar una majoria dels sindicats institucionalistes, UGT, CCOO i USOC-STS optant pel sindicalisme honrat i transparent que representa la CGT.

Barcelona, 28 gener 2015

CGT GRUP SEAT

- Descarrega´t la nova aplicació mòbil de CGT SEAT . Clica aquí

Vídeos:

Més informació:

- WEB CGT SEAT

- YOUTUBE CGT SEAT

- FACEBOOK CGT SEAT MARTORELL

- TWITTER CGT SEAT

- PÀGINA FACEBOOK CGT SEAT ZONA FRANCA

- TWITTER CGT SEAT ZONA FRANCA

- TWITTER CGT SEAT COMPONENTES

- FACEBOOK CGT SEAT COMPONENTES

Attached documents