CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT reclama en el Ple municipal de Tarragona que l’Ajuntament exigeixi a l’empresa Emte Service la readmissió del delegat de CGT acomiadat

Dimarts, 16 novembre, 2010

jpg_Foto0112.jpg

Aquest dilluns 15 de novembre un grup ampli de delegats de CGT i treballadors de Emte Service han acudit al ple de l'Ajuntament de Tarragona a demanar al govern municipal que intervingui davant l'empresa Emte Service (concessionària del manteniment d'instal·lacions elèctriques mitjançant la UTE Tarragona Serveis) perquè readmeti al Delegat de CGT, Manu Vidal, acomiadat dos dies abans de la vaga general del 29-S.

Des de la CGT de Emte, pensem que l'ajuntament ha de vetllar perquè les empreses amb una concessió pública respecten escrupolosament els drets sindicals i laborals dels treballadors i pressionar a EMTE perquè readmeti al delegat acomiadat. Amb aquest motiu, des de la CGT hem desplegat una pancarta en el ple municipal, reclamant la readmissió de Manu, i entregat un escrit a l'alcalde, Josep Felix Ballesteros, sol·licitant el seu suport per a aquesta lluita i per la concentració de solidaritat amb el Manu que es celebrarà el dijous 2 de desembre a les 19 hores a l’estatua dels Despullats.

Us recordem que la persecució contra Manu va començar fa dos anys, quan l’empresa va acomiadar un treballador romanès, amb contracte fix i un fill malalt de càncer. Davant d’aquell acomiadament Manu i altres companys es van oposar amb totes les seves forces, exigint la readmissió del treballador acomiadat. Despres de la vaga contra aquell acomiadament l’empresa va posar en marxa el major atac antisindical de les últimes dècades a Catalunya: Juanma Carrillo va ser acomiadat, Manu sancionat amb 42 dies d’ocupació i sou i Isma, amb 21 dies d’ocupació i sou. Després de l’eco social que va tenir aquella lluita, la justícia va obligar Emte a donar marxa enrere en tots els atacs: Carrillo va ser readmès i Manu i Isma el van retirar les sancions. Ara l’empresa torna a la càrrega.

Per a més informació:

www.cgtemte.info

http://totssommanudemte.blogia.com/

Secció Sindical CGT Emte Service Tarragona


Notícia publida a delCamp.cat:

Membres de CGT demanen a l'Ajuntament de TGN la readmissió d'un treballador

www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=12652

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció