CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT s’ha concentrat a Tarragona contra la reforma de les pensions

Dilluns, 29 juliol, 2013

Concentració 29 juliol a Tarragona

Concentració de la CGT contra la reforma de les pensions

29 juliol 2013

Una trentena de delegats i delegades de la CGT s’han concentrat aquest matí davant de la Subdelegació del Govern de Tarragona en el marc d’una jornada estatal de mobilització contra la reforma de les pensions i en defensa “d’unes pensions públiques i dignes”, de la mateixa forma que a diverses ciutats on s’han portat a terme concentracions com aquesta, informa el sindicat. La CGT “seguirà defensant als carrers el dret a una pensió digna”.

El sindicat anarcosindicalista afirma que “com que no en tenien bastant que el Govern anterior allargués l’edat de jubilació fins als 67 anys, altra vegada més ens trobem que el Govern, en aquest cas del PP, es llança sobre les nostres pensions al·legant la insostenibilitat del sistema segons l’informe d’uns ‘experts miserables’ nomenats a dit per a tal fi”.

El resultat d’aquest nou “atracament” suposa passar de les pensions com a dret a les pensions com a negoci, “introduint l’anomenat factor de sostenibilitat en funció de l’esperança de vida de la població i eliminant la revaloració automàtica de la pensió a cobrar, que sempre serà per sota de l’IPC anual”.

Amb això “aconsegueixen minvar encara mes la quantia de la pensió pública que anem a cobrar després d’una llarga vida de treball”, retallar la despesa pública en pensions, reduir el nombre de persones que cobressin una pensió pública amb la finalitat última que banquers i especuladors omplin les seves arques a costa de que els estalvis, qui els tinguin, els canalitzin a la creació de plans privats de pensions”, sosté la CGT.

Font: Tarragona 21


Comunicat Federació Intercomarcal CGT Tarragona:

La CGT s'ha concentrat a Tarragona en defensa d'unes pensions públiques i dignes

Una trentena de delegats i delegades de la CGT s’han concentrat aquest matí del 29 de juliol davant de la Subdelegació del Govern de Tarragona en el marc d’una jornada estatal de mobilització contra la reforma de les pensions i en defensa d’unes pensions públiques i dignes, de la mateixa forma que a diverses ciutats on s’han portat a terme concentracions com aquesta.

Com que no en tenien bastant amb que el Govern anterior allargués l’edat de jubilació fins als 67 anys, altra vegada més ens trobem amb que el Govern, en aquest cas del PP, es llança sobre les nostres pensions al·legant la insostenibilitat del sistema segons l’informe d’uns “experts miserables” nomenats a dit per a tal fi.

El resultat d’aquest nou atracament suposa passar de les pensions com dret a les pensions com negoci, introduint l’anomenat factor de sostenibilitat en funció de l’esperança de vida de la població i eliminant la revaloració automàtica de la pensió a cobrar, que sempre serà per sota de l’IPC anual.

Amb això aconsegueixen minvar encara mes la quantia de la pensió pública que anem a cobrar després d’una llarga vida de treball, retallar la despesa pública en pensions, reduir el nombre de persones que cobressin una pensió pública amb la finalitat última que banquers i especuladors omplin les seves arques a costa de que els estalvis, qui els tinguin, els canalitzin a la creació de plans privats de pensions.

Mentre al poble se l’esprem amb impostos, amb baixades generalitzades de salaris i pensions, amb el càstig de l’atur, la deshumanització dels desnonaments i l’eliminació i privatització dels serveis públics, observem com en la classe política s’instaura un sistema de corrupció generalitzada, de prebendes econòmiques i amiguismes clientelars que fan posar vermell al món sencer fent insostenible la nostra passivitat.

És hora de treure’ls a tots de les seves poltrones d’or, de recuperar el que és nostre i que ens estan robant amb patent de cors emesa per les elits financeres amb el suport d’una democràcia burlesca que es riu de totes i tots nosaltres.

Ens enganyen amb la seva lògica incoherent segons la qual per a acabar amb l’atur, salvar la sanitat pública, l’ensenyament, les pensions, les cures. . . . .l’únic camí possible és que treballem més hores per menys salari, durant més anys, sense drets, ni convenis i privatitzant-lo tot.

Aquesta lògica ha demostrat sobradament que és una bogeria que necessita un urgent tractament de xoc.

Reduir la jornada laboral i l’edat de jubilació per a treballar totes!!

Per un sistema públic de pensions suficients per a totes!!

Repartim la riquesa i el treball!!

La CGT seguirà defensant als carrers el dret a una pensió digna.

Attached documents