CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT visita als companys en lluita de Roca Marroc

Dimecres, 28 desembre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Visita Roca Maroc 1

La CGT de Roca hem visitat als companys en lluita de Roca Maroc, ha estat tota una injecció d'ànim i moral per als treballadors en Vaga i per a nosaltres també. Després de 50 dies en vaga, tots pensaríem aquí que les ganes de lluitar podrien flaquejar, però això és tot el contrari en les seves consciències i les seves ganes.

Els acompanyem en els piquets i entre càntics i consignes, bloquejant les portes de la fàbrica, aconseguim parar i obligar a parlar amb nosaltres al director general de Roca Maroc, i el cap de producció, aquest ens va dir que volia parlar però que millor parlar separats dels treballadors, al que li vam contestar, que nosaltres parlem en nom dels treballadors i que ells havien d'escoltar el que aquí es parlés, la xerrada va ser intensa i molt acalorada amb desenes de treballadors envoltant-ho, era la primera vegada que el piquet podia dirigir-se a un cap i això els va donar força.

Les mentides i el menyspreu que el director general, Xavier Rodrigo, va mostrar a tots en la conversa, la seva actitud i els seus gestos, no van fer més que encendre els ànims.

També els vam fer entrega de 500 €, aportació de la CGT d'Andalusia a la campanya de "caixa de resistència" que tenim en marxa CGT de Roca i CGT-Internacional.

Els companys han patit amenaces de la policia, agressions i múltiples pressions, i malgrat la seva inexperiència sindical, l'instint de classe i lluita els està mantenint units i forts, hem comprovat que l'ajuda és molt necessària, però que ho és més encara si cal, l'explicació de mètodes d'organització i lluita que en una vaga d'aquestes característiques són molt necessàries i vitals.

És més que evident que aquest exemple de col·laboració internacional entre treballadors, no és còmode per a la patronal, aquesta més que ningú sap que és la forma més efectiva de lluitar contra les multinacionals i els seus mètodes d'explotació i repressió.

Secció Sindical CGT Roca

www.rojoynegro.info/galeria/sin-fronteras/la-cgt-visita-los-companeros-lucha-roca-marruecos

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció