CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT visita als companys en lluita de Roca Marroc

Dimecres, 28 desembre, 2011

Visita Roca Maroc 1

La CGT de Roca hem visitat als companys en lluita de Roca Maroc, ha estat tota una injecció d'ànim i moral per als treballadors en Vaga i per a nosaltres també. Després de 50 dies en vaga, tots pensaríem aquí que les ganes de lluitar podrien flaquejar, però això és tot el contrari en les seves consciències i les seves ganes.

Els acompanyem en els piquets i entre càntics i consignes, bloquejant les portes de la fàbrica, aconseguim parar i obligar a parlar amb nosaltres al director general de Roca Maroc, i el cap de producció, aquest ens va dir que volia parlar però que millor parlar separats dels treballadors, al que li vam contestar, que nosaltres parlem en nom dels treballadors i que ells havien d'escoltar el que aquí es parlés, la xerrada va ser intensa i molt acalorada amb desenes de treballadors envoltant-ho, era la primera vegada que el piquet podia dirigir-se a un cap i això els va donar força.

Les mentides i el menyspreu que el director general, Xavier Rodrigo, va mostrar a tots en la conversa, la seva actitud i els seus gestos, no van fer més que encendre els ànims.

També els vam fer entrega de 500 €, aportació de la CGT d'Andalusia a la campanya de "caixa de resistència" que tenim en marxa CGT de Roca i CGT-Internacional.

Els companys han patit amenaces de la policia, agressions i múltiples pressions, i malgrat la seva inexperiència sindical, l'instint de classe i lluita els està mantenint units i forts, hem comprovat que l'ajuda és molt necessària, però que ho és més encara si cal, l'explicació de mètodes d'organització i lluita que en una vaga d'aquestes característiques són molt necessàries i vitals.

És més que evident que aquest exemple de col·laboració internacional entre treballadors, no és còmode per a la patronal, aquesta més que ningú sap que és la forma més efectiva de lluitar contra les multinacionals i els seus mètodes d'explotació i repressió.

Secció Sindical CGT Roca

www.rojoynegro.info/galeria/sin-fronteras/la-cgt-visita-los-companeros-lucha-roca-marruecos