CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Comissió del Desenvolupament Professional de SEMAF, UGT i RENFE és il·legal, i nuls tots els seus acords

Dimecres, 22 setembre, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

L'Audiència Nacional ha fallat a favor de CGT i CCOO al declarar que la Comissió de Seguiment de l'Acord de Desenvolupament Professional, en la qual estan representats exclusivament RENFE, Semaf i UGT, és il·legal, entre altres qüestions perquè les funcions que s'atribueixen tenen caràcter normatiu i de negociació col·lectiva, funcions que són pròpies del Comitè General d'Empresa.

També lesiona el nostre dret a la negociació col·lectiva, ja que CGT té representació en el Comitè General d'Empresa, i únicament se'ns ha convocat per a informar-nos del que Semaf, UGT i RENFE en la citada Comissió, ara il·legal, han pactat, i que posteriorment ells mateixos ratifiquen, al tenir la majoria del Comitè General d'Empresa.

Aquesta és una nova mostra més que evident de la falta de serietat i rigor que ha envoltat a tot aquest procés des de la seva gestació, una cosa que des de CGT venim denunciant davant tots els ferroviaris en nombroses assemblees.

CGT no ha renunciat mai a defensar els drets dels treballadors i ho continuarà fent, pel que exigim a la Direcció de l'empresa convoqui a totes les organitzacions presents per a abordar de forma seriosa i transparent el Desenvolupament Professional.

CGT continuarà actuant jurídica i sindicalment fins que les reivindicacions dels ferroviaris siguin tingudes en compte.

Podeu trobar la Sentència en la nostra pàgina web: http://www.sff-cgt.org

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció