CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La companya Àngels Rodríguez, militant de la CGT i Presidenta de la Fundació Salvador Seguí (FSS), ens ha deixat aquest diumenge 7 d’abril

Dilluns, 8 abril, 2013

Després d'una llarga malaltia la companya de tots nosaltres, militant anarcosindicalista i Presidenta de la Fundació Salvador Seguí ens ha deixat aquest diumenge pel matí.


Adéu a la companya M. Àngels Rodríguez, presidenta de la Fundació Salvador Seguí

La companya M. Àngels Rodríguez ha mort en el matí del diumenge 7 d'abril deixant-nos una enorme tristesa i un gran buit amb la seva marxa.

El 8 d'abril, dilluns, des de les 8 del matí en el tanatori de L'Hospitalet, Gran Via 205 (darrere del Oncològic IOC), enfront de l'Hospital de Bellvitge.

A les 16.30h es realitzarà un acte de comiat en el tanatori on totes i tots els que vulguin donar el seu missatge de comiat poden acudir.

Comissió Memòria Llibertària

Fundació Salvador Seguí

Lligada al moviment llibertari des de la seva joventut, Mari Àngels Rodríguez ha seguit lluitant des de llavors fins al moment de la seva fi. Adobada en mil batalles la malaltia ha pogut amb la seva fortalesa. Sent la presidenta de la Fundació Salvador Seguí ha participat en l'engegada de les últimes exposicions realitzades per la CGT. Una de les seves últimes grans aportacions a la difusió de la Idea ha estat l'exposició de 100 Anys d'Anarcosindicalisme que es va realitzar en 2010 i es va exposar a Barcelona i Lleida com colofó dels actes del Centenari el 2011.

Que la terra et sigui lleu. Fins ara companya.

Charo Arroyo, Coordinadora Comissió de Memòria Llibertària

In memoriam Mari Àngels Rodríguez García (Barcelona, 11 de febrer de 1953 - 7 d'abril de 2013)

Què es pot dir al rebre la notícia de la seva mort. Al principi incredulitat. Sabíem de la seva tenaç lluita contra la malaltia però pensàvem que a causa de la seva fortalesa i el seu ànim sortiria vencedora. No ha estat així, després d'un any de sofriment aquest matí ha deixat de patir.

Ens queda el record de la seva amistat, dels projectes compartits i la seva gran obra, la Fundació Salvador Seguí, de la qual ha estat Presidenta des de la seva creació l'any 1986. Ara és el temps del comiat, reconfortar a la seva família i als companys i companyes de la CGT i de la FSS.

És molt llarg el camí per a arribar a la utopia que la companya Mari Àngels perseguia i practicava diàriament, però en la qual confiava, com va escriure en el pròleg de l'últim llibre editat per la Fundació: “el dotar-nos del saber sempre serà una forma d'aconseguir els objectius de canvi, per a accedir a una societat millor a la qual desitgem arribar i arribarem.”

D'aquesta manera la recordarem perquè mentre la memòria segueixi viva, les persones volgudes no moren.

Rafa Maestre, Fundació Salvador Seguí

http://cgt.org.es/noticias-cgt/vida-confederal/adios-la-companera-mari-angels-rodriguez-presidenta-de-la-fundacion-sal