CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Coordinació Sindical Vermella i Negra en suport de la vaga general del 14N

Dimarts, 13 novembre, 2012

14 DE NOVEMBRE.- SUPORT DE LA COORDINADORA VERMELLA I NEGRA

La coordinadora vermella i negra vol mostrar el seu suport i solidaritat amb els treballadors i treballadores que estan treballant en la jornada de vaga general del 14 de Novembre.

Saludem amb alegria i esperança la unitat de l'anarcosindicalisme a l'Estat espanyol, subratllant com sols la combativitat sindical i la perspectiva revolucionària podran posar fi a aquest llarg temps d'explotació i opressió imposat per l'estat i el capital.

Nosaltres ens sorprenem per les accions dels governs i de la patronal obstinats a reforçar als sindicats grocs, corporatius i col·laboracionistes que han dut a l'abisme milions de treballadors sota la bandera de la concertació, de la social democràcia i del liberalisme.

De la mateixa manera no ens sorprenem dels intents de desprestigiar i criminalitzar a les organitzacions del sindicalisme revolucionari i combatiu de la classe obrera.

Aquests vell enganys de la patronal i dels governs perdran eficàcia en la mesura en la qual les il·lusions del progrés i del mercat determinaran mes misèria i explotació, però sobretot en el moment que vosaltres, companys i companyes sabeu rebutjar el compromís amb aquest món moribund i imposar amb la lluita autoorganitzada la vostra voluntat, la voluntat dels productors de la riquesa social.

Endavant amb l'autoorganització.

VISQUI LA VAGA GENERAL!

CGT (Estat espanyol), USI (Itàlia), IP (Polònia), SAC (Suècia), CNT-F (França), IWW (EEUU), ESE (Grècia), SO (Estat espanyol)

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció