CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Coordinadora de l’Auto convoca una manifestació per l’ocupació en Renault i contra els xantatges en el sector de l’auto

Dijous, 11 gener, 2007

Serà el 27 de gener, a Valladolid

La Coordinadora d'Automoció de CGT i la FESIM han decidit convocar una gran manifestació el pròxim dia 27 de gener del 2007 a Valladolid, davant la situació que s'està vivint en aquesta província i a Palència i els plans de reestructuració de plantilles que la multinacional Renault està plantejant.

Novament ens trobem davant un acte de pur xantatge als treballadors, en plantejar la pèrdua de llocs de treball i de drets de què queden en plantilla a canvi de promeses futures que, sabem a ciència certa, són pa per a avui i fam per a demà. Mai la cessió de drets ha conduït a una millor situació laboral en cap lloc, i molt menys en el sector de l'auto i en els components.

Els plans de l'empresa estan d'acord amb els plantejaments de La patronal de l'auto en tot l'estat i amb les polítiques de maximització de la productivitat i beneficis destruint ocupacions i condicions de treball com hem pogut comprovar en Opel a Saragossa, VW a Navarra, SEAT a Barcelona, Delphi, Valeo, PSA a Madrid, etc... Aquestes polítiques no només afecten milers de llocs directes, sinó que a més incideixen en les condicions de molts més treballadors i empreses de components que es veuen afectats el no necessitar tanta mà d'obra les subcontractes per a servir materials, destruint també el teixit social en comarques senceres i infinitat de famílies i petits negocis que viuen indirectament de l'ocupació de les grans fabriques.

Aquesta manifestació és una contestació als plans presentats per Renault, però és també la continuïtat a la lluita i denúncia de la situació dels treballadors del sector de l'auto que el conjunt de la CGT realitza de fa temps en tot l'estat. I donada la situació que s'està vivint en el sector a Castella i Lleó, s'ha decidit que aquest acte tingui lloc a Valladolid.

Aquesta manifestació ha de ser una jornada de lluita de tota l'organització, pel que fem un crida a la solidaritat efectiva de totes i tots els afiliats, seccions i sindicats, companyes i companys de tota la Confederació, a sumar-se a aquest acte de lluita i protesta del pròxim 27 de gener als carrers de Valladolid.


- Per l'ocupació en Renault
- Contra els xantatges en el sector de l'auto
- Tots al carrer a Valladolid el pròxim 27 de gener !!!

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció