CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Direcció de Delphi i el comitè d’empresa acorden un ERO temporal a la factoria de Sant Cugat del Vallès

Dilluns, 2 març, 2009

La plantilla de Delphi ha ratificat el 26 de febrer el preacord al que havien arribat la Direcció i el comitè d'empresa sobre l'aplicació de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) temporal a la planta de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), sobre el qual la Generalitat tenia de termini fins el 27 de febrer per emetre una resolució.

L'acord, que ha assolit el suport del 80 per cent de la plantilla, establix un màxim de cinquanta dies d'inactivitat per a cada treballador fins al pròxim mes de setembre, segons han informat empresa i sindicats. La companyia, dedicada a la fabricació de components per a l'automòbil, es compromet així mateix a complementar fins al 80 per cent el salari dels empleats afectats per l'ERO, del que queden exclosos els majors de 53 anys i aquells treballadors que, per antiguitat, no hagin generat el dret a cobrar l'atur.

El passat 17 de febrer va finalitzar sense acord el període de negociació d'empresa i sindicats sobre l'aplicació d'aquest ERO temporal, que en principi afectava al miler de treballadors de la planta de Sant Cugat.

RESULTATS VOTACIÓ PREACORD ERO:

TOTAL VOTS 642

SI 516: 80,37%

NO 105: 16,35%

BLANCS 19: 2,95%

NULS 2: 0,33%