CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Direcció de TMB respon a un cas d’abus d’autoritat obrint expedients sancionadors molt greus al President del Comitè d’empresa i al portaveu de la mobilització pels dos dies

Dilluns, 24 novembre, 2008

El passat 6 de novembre el sindicat CGT donava a conéixer l'aparició anònima a internet d'unes gravacions d'un membre del equip directiu de TMB on es demanava a un comandament que es provoques a un conductor per fer més gran el seu expedient sancionador.


Pots trobar tota la historia a: www.cgtbus.com/docs/utopia/76.pdf

Pots escoltar la gravació a: acosolaboralentmb2.podbean.com/

Desde el sindicat CGT es demanava que s'esborres l'expedient sancionador del conductor i que es depuressin responsabilitats entre els implicats. La Direcció de TMB ha decidit fer tot el contrari.

Marc Barberà, Director de RRHH a TB, ha fet saber a la CGT que no pensa treure l'expedient al conductor, que no pensa investigar el cas d'abus d'autoritat i a entregat dos expedients sancionadors molt greus al President del Comitè d'empresa, Saturnino Mercader, i al portaveu de la mobilització pels dos dies, Josep Garganté. A la mateixa reunió també va assegurar que aquests dos companys rebran una denuncia per lo penal.

D'aquesta manera, la Direcció de TMB en comptes d'arreglar la situació, el que fa és tapar a un membre de l'equip directiu que es dedica a "provocar" a un treballador i tracta d'amedrentar als dos negociadors de CGT a la taula de negociació de conveni col·lectiu, tractant de condicionar la negociació mateixa.

Secció Sindical CGT Autobusos TMB

www.cgtbus.com