CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Direcció de TMB sanciona de nou a les cares més visibles dels treballadors/es d’Autobusos de Barcelona

Dimarts, 21 juliol, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La Direcció d'Autobusos de TMB no cessa en la seva obstinació de provocar als seuss propis treballadors/es. En aquesta ocasió ha estat la imposició de 30 dies de sanció d'ocupació i sou als companys Mercader, President del Comitè d'empresa, i Ortiz, Secretari del Comitè d'empresa, i de 15 dies d'ocupació i sou al company Mondragón.

Els fets es remunten al moment que la Direcció, de manera unilateral, va imposar els serveis interlínias en la 43 i 44 de la cotxera del Triangle. Després de rebre diverses trucades de conductors, els tres membres del Comitè de conveni es van personar en la cotxera del Triangle per a demanar explicacions a l'empresa sobre aquest assumpte. Doncs bé, la Direcció els sanciona per haver retirat les fulles de l'escollida amb l'interlínies i d'haver-se encarat amb els directius allí presents.

De la mateixa manera, els companys Abella i Mellado han estat sancionats per retard “injustificat” amb 2 dies d'ocupació i sou, quan senzillament estan conduint sobre la base del PPA (Protocol per a la Prevenció d'Accidents), a la conducció ecològica en la qual ens ha format l'empresa i al Codi de circulació. Està la Direcció exigint als conductors/es que ens saltem els semàfors en àmbar, cobrem amb l'autobús en marxa i excedim els límits de velocitat? Veurem que contesta l'empresa en el judici que se celebrarà.

D'aquesta manera, la Direcció sanciona als treballadors/es si enganxem adhesius, si treiem papers amb interlínies, si seguim les ordres del PPA i el Codi de circulació o amb qualsevol cosa que se'ls ocorri. Ja vam avançar fa setmanes que la Direcció de TMB està intentant atemorir-nos amb les seves decisions que més semblen d'una empresa sota un règim autoritari i dictatorial, que no d'una empresa pública sota govern “eco-socialista”.

La Direcció de TMB torna a equivocar-se: Han punxat en os i no ens anem a deixar acoquinar cap dels companys sancionats. Els companys ara denunciaran aquestes sancions perquè vagin a judici i sigui un jutge o jutgessa la que decideixi sobre aquests expedients.

Per tots aquests motius, des del Comitè de conveni fem una crida a tots els treballadors/es perquè no es deixin pressionar, no caiguin en provocacions i mantinguin la calma, a pesar de les dificultats que ens està posant TMB i l'Alcalde, Jordi Hereu.

Comitè de Conveni Autobusos TMB

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció