CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La DIRECTA celebra cinc anys amb un concert de La Troba Kung-Fú el 30 d’abril a Barcelona

Dimecres, 27 abril, 2011

L’Ateneu Popular de 9 Barris acull el 30 d’abril la festa del cinquè aniversari del setmanari d’informació alternativa DIRECTA.

La revista arriba a la seva edició 228 consolidant un projecte finançat a partir de subscripcions i que prioritza el periodisme crític i d’investigació.

Balkatalan Experience completa el cartell de la festa ‘Cinc anys posant la DIRECTA’.


1825 dies són 43.800 hores. 43.800 hores són 2.628.000 segons. I 2.628.000 segons són cinc anys. Els mateixos que aquest mes d’abril compleix el setmanari DIRECTA, un projecte comunicatiu que, setmana rera setmana, treballa en la construcció d’un espai de comunicació crític i alternatiu. Com que cinc anys no es compleixen cada dia, la DIRECTA vol celebrar-ho amb una festa de les que faran història. Serà el proper 30 d’abril a l’Ateneu Popular de 9 Barris, amb un concert de La Troba Kung-Fú. La festa començarà a les 23h i la completarà una sessió de música electrònica, folk i fusió a càrrec de Balkatalan Experience.

La Troba Kung-Fú presentarà a Nou Barris el seu nou espectacle, Gran Nit de Ball, basat en les cançons del seu darrer treball, A la panxa del bou. El grup de l’acordionista Joan Garriga segueix indagant en els camins de la fusió entre la rumba catalana, sonoritats llatines, reggae i rock. El concert de La Troba Kung-Fú i Balkatalan Experience és a l’hora la culminació del cicle Expressió Directa, organtizat pel propi setmanari, que enguany arriba a la seva tercera edició.

El setmanari de comunicació DIRECTA és una publicació pensada, dirigida i sostinguda des dels moviments socials i per als moviments socials. La DIRECTA vol ser una eina que serveixi per acostar totes les realitats de forma eficient a la societat, tant les dels moviments socials, com la d’aquells col·lectius invisibles davant dels ulls de les grans empreses de comunicació. La DIRECTA s’autogestiona a partir de les aportacions dels seus més de 1.300 subscriptors, amb la voluntat d’esdevenir una referència de la informació crítica, amb la voluntat de generar informacions de qualitat i arrelades al territori.

Cinc anys posant la DIRECTA

La Troba Kung-Fú + Balkatalan Experience

30 d’abril, 23h. Ateneu Popular de 9 Barris.

Entrades: 8 euros a taquilla / 6 euros anticipada

Entrades anticipades a: La Ciutat Invisible, La Torna, El Brot, Casal de Barri de la Prosperitat i Ateneu Popular de 9 Barris.

Setmanari de comunicació DIRECTA

www.setmanaridirecta.info