CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La FAVIBC acomiada a tota la secció sindical de CGT

Dilluns, 29 setembre, 2014

Divendres 3 d’octubre, a les 11h, al Jutjat Social 7 de Barcelona, comença el procés judicial per l'acomiadament col·lectiu de treballadores i treballadors de FAVIBC.

FAVIBC és l’associació de veïns que es va inventar CIU per contrarestar les de caire més “esquerrà” de CONFAV i FAVB.

Tota la secció sindical de CGT (10 treballadores i treballadors) han estat acomiadats per atrevir-se a convocar eleccions sindicals. Per part de la empresa: insults, amenaces, acosament a les i els treballadors i a companyes i companys del sindicat d’Ensenyament quan hem assistit a alguna reunió...

De moment, demanda per acomiadaments nuls (vulneració del Dret fonamental de lliure sindicació, recollit a la Llei orgànica de Llibertat Sindical) de les 5 companyes amb contractes indefinits que formaven part de la secció sindical i anaven a les llistes de CGT.

Ha arribat l'hora de posar sobre la taula tot el procés de repressió sindical, patit per totes i tots les companyes, durant més de 9 mesos.

Ha arribat l'hora de desemmascarar a les persones que controlen aquesta entitat, des de fa anys, com si fos la "Cosa Nostra".

Ha arribat l'hora de plantar cara col·lectivament, als abusos i a la impunitat.

Ha arribat l'hora de denunciar públicament, què és FAVIBC? Perquè es va crear? Qui va promoure la seva creació? Quants diners públics han gestionat durant els últims 25 anys? Com els han gestionat ?

Si pots vine a la concentració divendres 3 d'octubre a les 11h, davant del Jutjat Social 7 de Barcelona (carrer Girona, 2) per mostrar la nostra solidaritat i suport amb aquestes companyes i companys.

Barcelona, 26 de setembre de 2014

CONCENTRACIÓ JUTJAT SOCIAL Nº7 C/GIRONA 2-4 BARCELONA
DIVENDRES 3 D´OCTUBRE A LES 11 HORES
PROU ACOMIADAMENTS I REPRESSIÓ SINDICAL A LA FAVIBC

El proper divendres, 3 d’octubre de 2014, al Jutjat social nº 7 de Barcelona, s'inicia el procés judicial per l'acomiadament col·lectiu que va portar a terme la Federació de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya (FAVIBC) a 10 de les seves treballadores i treballadors.

FAVIBC és la federació d'associacions de veïns creada fa 25 anys pel partit governant, CiU, per contrarestar les federacions de caire més "esquerrà" (CONFAVC i FAVB).

Les i els afectats reclamen l'acomiadament nul per vulneració del Dret fonamental de lliure sindicació, recollit a la Llei Orgànica de Llibertat Sindical. Totes i tots ells formaven part de la Secció Sindical de CGT a la Federació, i havien impulsat un procés electoral dins la mateixa (formant part de les llistes electorals).

Barcelona, 30 de setembre de 2014

http://cgtense.pangea.org/spip.php?article3833

CGT Ensenyament

http://cgtense.pangea.org/

https://twitter.com/cgtensenyament

Attached documents