CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Federació Comarcal de l’Anoia de la CGT inaugura el seu nou local a Igualada

Diumenge, 25 abril, 2010

jpg_10-04-24_-_Capellades_020.jpg

El dissabte 24 d'abril es va inaugurar el nou local sindical de la Federació Comarcal de la CGT a L'Anoia, situat al carrer Clavells 11 d'Igualada, amb una important assistència d'afiliació dels Sindicats Locals i de representants del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya.

Per a nosaltres és un fet Històric, ja que no podem oblidar als nostres avantpassats Anarquistes i Anarcosindicalistes igualadins i comarcals (tots ells Llibertaris) que a finals del segle XIX i principis del XX, van aconseguir, sense ajudes institucionals ni subvencions de cap tipus, tenir la seva casa Llibertària sense la sangria mensual d’un lloguer capitalista.

Nosaltres, salvant les distancies, hem aconseguit quasi el mateix amb l’esforç de militants i afiliats de la CGT que pensem que un altre Món, més just, solidari i igualitari, és possible.

La nostra casa Anarquista, Anarcosindicalista, Llibertària, està oberta a tota la classe obrera d’Igualada i de la comarca de L’Anoia i a tots els proletaris en general, siguin de on siguin.

Salut i Anarquia.

Igualada, 25 d’abril del 2010.

Federació Comarcal CGT L'Anoia