CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Federació d’Administració Pública de la CGT llança una campanya de recollida de signatures per a l’anul·lació i devolució del pla de pensions de l’Administració General de l’Estat

Dissabte, 18 abril, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La FETAP-CGT denuncia la mera existència d'un pla de pensions que va ser imposat a treballadores i treballadors de l'Administració General de l'Estat, i que des de la seva constitució en 2004 solament ha generat pèrdues, llevat de els seus gestors: BBVA, CCOO i UGT s'embutxaquen trimestralment gairebé 300.000 € per comissions ’de gestió del fons’. el BBVA s'embutxaca a més altres 83.000€ trimestrals per ser ’dipositaris’ del fons. UN NEGOCI RODÓ.


NINGÚ VOL EL PLA PRIVAT DE PENSIONS DE L'ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT!

- Perquè ataca al sistema públic de pensions que és l'únic capaç de garantir l'equitat, suficiència, universalitat i pervivència de l'estat del benestar, i a més resulta que som empleats públics.

- Perquè aquesta expropiació manifesta de part del nostre salari és una ruïna creixent (en 2008 la seva rendibilitat descendeix al -8,6%).

- Perquè alguns -BBVA, CCOO i UGT- s'han embutxacat 3.303.810 € en comissions (es diu aviat!) posant en dubte la seva independència.

- Perquè minora la base de cotització de qui estem afiliats a la seguretat social.

- Perquè els que opten per plans de pensions volen triar amb qui ho subscriuen.

Per aquests, i diversos motius més, des de CGT-CAT hem decidit iniciar una campanya de recollida de signatures que reflecteixin el rebuig gairebé unànime d'aquest "pla" de pensions.

FETAP-CGT

>>> En document adjunt, full de la campanya que inclou el full de recollida de signatures.

>>> Si aneu al Rojo y Negro Digital podeu accedir a un document que informa clarament del tema, amb xifres incloses i comentari de les mateixes:
www.rojoynegro.info/2004/IMG/pdf/C_trimestre_04_2008.pdf

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció