CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La FEMEC-CGT crida a la solidaritat amb els acomiadats de Seat i contra el tancament d’empreses

Divendres, 23 novembre, 2007

SOLIDARITAT AMB ELS ACOMIADATS DE SEAT
CONTRA ELS TANCAMENTS D'EMPRESES

A tota la CGT de Catalunya

Des de la (FEMEC-CGT) Federació Metal·lúrgica de Catalunya de la CGT, cridem a tots els sindicats, seccions sindicals i afiliats/des de la CGT de Catalunya a solidaritzar-se amb els companys/es acomiadats per l'ERO de SEAT de 2005 i que encara estan pendents de reingresar. L'empresa segueix usant l'ERO com eina de càstig contra aquells que li ha semblat en el moment de tirar-los a l'acomiadament, així com a l'hora del reingrés: no ha cridat a ningú que hagués denunciat. Li molesta que s'hagi provat el gran frau que va significar aquest ERO amb les 33 sentències de nul·litat en el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.


Com l'empresa segueix sense concretar la tornada definitiva de tots/es i s'acosta el termini de 31 de desembre, tant per a entrar, com per a deixar de cobrar l'atur, els companys afectats han iniciat una sèrie d'accions de manera conjunta amb les seccions sindicals de CGT-SEAT. És per això que us informem de dues accions que s'han preparat en suport de la reivindicació de l'entrada de tots els acomiadats de l'ERO SEAT’05.

Us animem a fer un esforç i compartir-les amb nosaltres.

DIMECRES 28 DE NOVEMBRE CONCENTRACIÓ DAVANT ACTE INSTITUCIONAL A SABADELL de J. Rossell (President Patronal catalana), M. Serna (Consellera de Treball), J. Coscubiela (CCOO) i J.M. Alvárez (UGT)
SABADELL C/ D’EN Font 1 - A les 19,00 hores.

DIUMENGE 2 DE DESEMBRE MANIFESTACIÓ Pl. SANT JAUME, BARCELONA
A les 11,30 hores.
FINALITZARÀ AMB UN FESTIVAL DE SOLIDARITAT EN EL PARC DE LA CIUTADELLA

Us hi esperem.