CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La FESIM-CGT organitza un curs a Ruesta del 18 al 20 d’abril

Dijous, 13 març, 2008

CURS RUESTA-ABRIL 2008

A TOTS ELS METALÚRGICS/ES

A TOTS ELS SINDICATS DEL METALL DE CGT

La FESIM-CGT realitzarà unes conferències formatives a Ruesta en el mes d'abril, els dies 18, 19 i 20.

Aquests cursos tractaran de formar als delegats en matèries basades en l'aplicació i actuació sindical per a enfrontar-nos als acomiadaments massius que s'estan realitzant en totes les empreses, aplicant l'article 52-53 de l'Estatut dels Treballadors, i en la informació més específica basada en l'acord de la Conferència de Bilbao sobre la ponència de la FESIM quant a la ILP centrada especialment en l'eliminació del esmentat article.

Pròximament informarem del programa d'aquest cursos, que es basarà en com plantar cara al que s'ha dit anteriorment en dues parts essencialment:

1.- Via jurídica, on es desenvoluparà mitjans i formes de combatre'l legalment.

2.- Competència sindical com CGT per a desenvolupar acció, mobilització, difusió de plantejaments per a portar a terme com organització, per a lluitar contra aquests abusos.

Es tracta de debatre i formar-se, el que creiem que serà interessant alhora que enriquidor per a tots els que formem part de la federació del metall com propulsora d'aquesta iniciativa.

A causa de les places possibles de l'alberg, en principi el contingent d'assistents no podrà excedir de 50 delegats, pel que ens agradaria que amb la intenció de poder anar preparant amb antelació suficient la conferència-formativa, s'anés difonent entre tots els delegats del metall per a tenir un llistat dels interessats.

La idea seria que es passés la nit el dia anterior en Ruesta, és a dir el 17 d'abril, per a poder utilitzar la jornada del dia 18 des de primera hora del matí i evitar retards en la inauguració i que el curs sigui aprofitat al màxim, sent conclòs amb un concert o similar el 19 a la nit.

Per això es demana que s'enviïn els llistats d'interessats de cada sindicat a participar en aquesta conferència formativa a la Secretaria d'Organització FESIM, i en el cas que s'excedís dels 50, com així esperem, es procedirà a intentar distribuir-lo de la forma més equitativa possible.

Recordem que s'enviararà un programa definitiu amb els ponents i punts a tractar com més aviat millor.

Miryam, Secretaria d'Organització FESIM-CGT

org_fesim@cgt.es - tel. 646.60.22.40

CONFEDERACIÓN GENERAL DEL TRABAJO

Federación de Sindicatos del Metal - FESIM

Coso 157, local izq., 50001 Zaragoza - Tf: 646.60.22.40

- Correo: org_fesim@cgt.es