CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Generalitat ordena la neteja “total i immediata” de tots els centres escolars de Girona malgrat la vaga

Dijous, 22 març, 2007
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La Conselleria de Treball de la Generalitat ha ordenat "la neteja total i immediata de tots els centres escolars de Girona", tant col·legis com guarderies i centres d'educació especial, malgrat la vaga que l'empresa de neteja Clece està fent des del passat 5 de març, segons han informat a Europa Press fonts de la Conselleria.


BARCELONA, 22/03/2007 11:40 (EUROPA PRESS).- La Generalitat ha pres la decisió per evitar l'acumulació de brutícia i deixalles als centres escolars després que diverses escoles s'hagin queixat que la vaga està afectant la salut de professors i alumnes, sobretot per al·lèrgies a la pols.

Després d'aquesta neteja, que haurà de portar a terme Clece, es mantindran els serveis mínims als centres de primària, fixats en un 25%, malgrat les reivindicacions de l'ajuntament que s'augmentin.

A les guarderies i centres d'educació especial sí que s'augmentaran els serveis mínims del 25% al 50%. La neteja de les cuines es mantindrà en el 100% com es va estipular al començament de la vaga.

Els treballadors de l'empresa Clece, encarregada de la neteja dels centres públics de Girona, van iniciar una vaga indefinida el passat 5 de març per protestar pel bloqueig en les negociacions del conveni i reclamar salaris més grans.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció