CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Generalitat ordena la neteja “total i immediata” de tots els centres escolars de Girona malgrat la vaga

Dijous, 22 març, 2007

La Conselleria de Treball de la Generalitat ha ordenat "la neteja total i immediata de tots els centres escolars de Girona", tant col·legis com guarderies i centres d'educació especial, malgrat la vaga que l'empresa de neteja Clece està fent des del passat 5 de març, segons han informat a Europa Press fonts de la Conselleria.


BARCELONA, 22/03/2007 11:40 (EUROPA PRESS).- La Generalitat ha pres la decisió per evitar l'acumulació de brutícia i deixalles als centres escolars després que diverses escoles s'hagin queixat que la vaga està afectant la salut de professors i alumnes, sobretot per al·lèrgies a la pols.

Després d'aquesta neteja, que haurà de portar a terme Clece, es mantindran els serveis mínims als centres de primària, fixats en un 25%, malgrat les reivindicacions de l'ajuntament que s'augmentin.

A les guarderies i centres d'educació especial sí que s'augmentaran els serveis mínims del 25% al 50%. La neteja de les cuines es mantindrà en el 100% com es va estipular al començament de la vaga.

Els treballadors de l'empresa Clece, encarregada de la neteja dels centres públics de Girona, van iniciar una vaga indefinida el passat 5 de març per protestar pel bloqueig en les negociacions del conveni i reclamar salaris més grans.