CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La iniciativa de CGT #el14nGrita esdevé Trending Topic Mundial

Dijous, 8 novembre, 2012

La repercussió que ha tingut en visualització de la vaga general del proper 14 de novembre a nivell internacional ha estat molt important gràcies al suport de milers de persones a Catalunya i al conjunt de l'estat espanyol. Molts tweets llençats, que podeu continuar promovent, des de la xarxa social twitter que arriba als 500 milions d'usuaris, criden a participar en una vaga general laboral, social i de consum, en línia amb l'expressat per aquest sindicat.

La CGT aposta decididament per les xarxes socials com a eina d'organització i informació de la classe treballadora. Aquest Trending Topic mundial s'uneix a #tomemoslahuelga assolit la setmana passada i les més de 500.000 visites a YouTube del vídeo produït per la CGT "#Respira".

#14n VAGA GENERAL

Ara teniu la versió del vídeo RESPIRA amb text en català, castellà i anglès:

Aquesta importantíssima difusió social hagués estat impossible si no hi hagués una emergència social al país provocada per les mesures antisocials del govern de Rajoy. Alhora demostra el creixent suport de la població a la mobilització, en aquest cas a la vaga general, com a expressió de rebuig a la política econòmica i social del Govern del PP i a les retallades al sector públic i privatitzacions del govern d'Artur Mas.

Podeu veure i seguir utilitzant per la vaga general del 14 de novembre els hashtags #14n , #el14ngrita , #el14ncrida #prenlavaga i piular missatges a twitter per difondre i argumentar actes abans i durant la #vagageneral.

SECRETARIA DE COMUNICACIÓ CGT CATALUNYA

Més informació:

- PÀGINA FACEBOOK COMUNICACIÓ. CGT CATALUNYA