CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La iniciativa de la CGT #14NRiseUp es converteix en número 1 del Trending Topic mundial a twitter

Dimarts, 13 novembre, 2012

El TT a Twitter és una proposta de caràcter internacional cap a la vaga general del 14 novembre que es desenvoluparà en diversos països de la Unió Europea.

mapa hashtag #riseup a europa

Persones treballadores i població en general han piulat des de diferents països #14nriseUp i han realitzat molts i diversos comentaris a través dels quals han manifestat la seva intenció de participar en la vaga general.

Els comentaris reflecteixen el malestar general contra les decisions de la Troica europea (BCE, FMI, CE) i les retallades del Govern del PP, també han estat molt nombroses les trucades a participar en la pròxima vaga general en qualsevol de les seves formes: laboral, social i de consum.

Aquesta importantíssima difusió social hagués estat impossible que si no hi hagués una emergència social en diferents països europeus, així com l'importantíssim suport que ha tingut la iniciativa per part del #15m, moviments i organitzacions social,s així com de milers de persones individuals.

La CGT aposta decididament per les xarxes socials com a eines d'organització i informació de la classe treballadora, i alhora demostren ser vies que aconsegueixen saltar el mur del silenci que s'alça sobre nombroses organitzacions, com és el cas de la CGT.

Aquest Trending Topic mundial s'uneix a #tomemoslahuelga assolit la setmana passada, a un altre TT #el14nGrita del passat 6 de novembre ja les més de 600.000 visites només a YouTube del vídeo produït per la CGT "Respira".

SECRETARIA DE COMUNICACIÓ DE CGT CATALUNYA

https://www.facebook.com/pages/Comunicaci%C3%B3-CGT-Catalunya/175963392537982?fref=ts

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció