CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Justícia ha dictaminat que els Contractes d’Obra i Servei realitzats a Gearbox del Prat estan en Frau de Llei

Divendres, 12 març, 2010

Ja ha estat dictada la primera sentència que condemna a Gearbox del Prat de Llobregat per la utilització dels contractes d'obra i servei en frau de llei.

Durant més de 2 anys, des de juliol de 2007, s'han vingut realitzant en aquesta empresa contractes il·legals amb el consentiment de la majoria sindical. Només la CGT s'ha declarat en contra i ha estat treballant per a assegurar la contractació estable i de qualitat per a tots els treballadors. UGT i CCOO no han cregut important el futur de les companyes i companys que han treballat al costat de nosaltres i li han fet el joc a la Direcció de l'Empresa.

Hauria de ser vergonyós per a qualsevol Comitè d'Empresa mínimament compromès a favor dels treballadors, haver permès aquesta situació durant tant temps i que al final sigui la Justícia la qual doni la raó als treballadors. Llàstima que a l'Empresa només li va a costar els diners de la indemnització, ja que van ser CCOO i UGT, els que van consentir modificar la Llei de la Reforma Laboral, que obligava a la readmissió dels treballadors acomiadats improcedentment com és el cas.

Està clar que la defensa honrada dels interessos dels treballadors i treballadores de Gearbox del Prat és el que va a garantir el futur de tots nosaltres. Les accions al marge de la Llei que ve realitzant la Direcció de l'Empresa només ens condemnen a la precarietat i a ser víctimes de l'abús empresarial. Ja és hora que l'empresa realitzi un gir en la seva política social i comenci a tractar al seu personal d'una manera més adequada. L'hi diu la CGT i l'hi diu la Justícia.

Secció Sindical CGT Gearbox del Prat (Grup Seat)

www.cgtbarcelona.org/cgtgearbox