CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Justícia ha dictaminat que els Contractes d’Obra i Servei realitzats a Gearbox del Prat estan en Frau de Llei

Divendres, 12 març, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Ja ha estat dictada la primera sentència que condemna a Gearbox del Prat de Llobregat per la utilització dels contractes d'obra i servei en frau de llei.

Durant més de 2 anys, des de juliol de 2007, s'han vingut realitzant en aquesta empresa contractes il·legals amb el consentiment de la majoria sindical. Només la CGT s'ha declarat en contra i ha estat treballant per a assegurar la contractació estable i de qualitat per a tots els treballadors. UGT i CCOO no han cregut important el futur de les companyes i companys que han treballat al costat de nosaltres i li han fet el joc a la Direcció de l'Empresa.

Hauria de ser vergonyós per a qualsevol Comitè d'Empresa mínimament compromès a favor dels treballadors, haver permès aquesta situació durant tant temps i que al final sigui la Justícia la qual doni la raó als treballadors. Llàstima que a l'Empresa només li va a costar els diners de la indemnització, ja que van ser CCOO i UGT, els que van consentir modificar la Llei de la Reforma Laboral, que obligava a la readmissió dels treballadors acomiadats improcedentment com és el cas.

Està clar que la defensa honrada dels interessos dels treballadors i treballadores de Gearbox del Prat és el que va a garantir el futur de tots nosaltres. Les accions al marge de la Llei que ve realitzant la Direcció de l'Empresa només ens condemnen a la precarietat i a ser víctimes de l'abús empresarial. Ja és hora que l'empresa realitzi un gir en la seva política social i comenci a tractar al seu personal d'una manera més adequada. L'hi diu la CGT i l'hi diu la Justícia.

Secció Sindical CGT Gearbox del Prat (Grup Seat)

www.cgtbarcelona.org/cgtgearbox

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció