CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La jutgessa de Terrassa demana que en Franki torni a la presó per la bandera espanyola

Dimarts, 17 juny, 2008

La magistrada argumenta que ha de complir els 4 mesos de presó per no haver pagat la pena multa a què va ser condemnat. L'auto, que adjuntem, és una mesura de pressió cap a la fiscalia i el jutge de vigilància penitènciaria per què revoquin el tercer grau concedit la setmana passada i dictin novament l'ingrés a presó d'en Franki.


Aquesta notificació de la jutgessa Maria del Prado García Bernalte contradiu les veus, com la de la Consellera Tura, que intentaven restar credibilitat a la versió que en Franki ha estat empresonat per una bandera espanyola.

Qui pot dir ara que no estem davant d’un cas de persecució política?

Atenent que el caràcter polític del cas ha quedat més clar que mai, exigim encara amb més força una solució política a aquest cas, que a efectes pràctics, implica la suspensió de la condemna, la llibertat absoluta i sense condicions d’en Franki.

En motiu del judici a dos veïns de Sabadell, solidaris amb en Franki, que el passat dia 26 de maig, van penjar-se del pont de la Rambla Ibèria d’aquesta ciutat, i per respondre a la nova agressió de la jutgessa Maria del Prado García Bernalte, convoquem a la següent roda de premsa:

RODA DE PREMSA

Dimecres, 18 de juny, a les 10 hores

Davant dels jutjats de Sabadell (Eix Macià)

Amb la intervenció d’en Franki de Terrassa i un membre de la campanya

Aturem els judicis contra la solidaritat!

CONCENTRACIÓ A LES 9 DAVANT DELS JUTJATS – RODA DE PREMSA A LES 10 H.

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa

www.llibertatfranki.org