CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La lluita dels companys/es d’autobusos a la Nit de les Revistes

Dilluns, 28 gener, 2008

Dijous passat, 24 de gener, es va celebrar la Nit de les Revistes de la APPEC (L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català), en la qual es va homenatjar a les revistes associades amb més de vint-i-cinc anys de vida, entre les quals es trobava el Catalunya, amb 70 anys d'història i quarta revista escrita més antiga.

Com no podia ser d'una altra manera, per a una publicació com el Catalunya, una nit tan especial no podia viure's donant l'esquena a la realitat de les lluites obrera actuals, i el guardó ho va recollir el company Josep Garganté, conductor d'autobusos de la TMB, recordant als presents en l'acte, la lluita d'aquests treballadors per aconseguir dos dies de descans a la setmana.

En un acte en què vam coincidir amb els companys/es d'Illacrua, i individualment amb companys/es que d'una manera o d'una altra participen o col·laboren en l'Accent, la Directa, la Fàbrica,... Però, sobretot, ple de polítics, editors, escriptors, periodistes,... el nostre company, també membre del Col·lectiu Catalunya, Josep Garganté va recollir el guardó aixecant ben alt el cartell demanant els dos dies de descans setmanal per als conductors de TMB i repartint desenes d'octavetes entre els assistents.