CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La lluita pels llocs de treball a HP continua aquest dimarts 18-S a Barcelona amb un bus reivindicatiu

Dilluns, 17 setembre, 2012

Els companys i companyes de la secció sindical de CGT a HP, dins de la campanya de lluita en contra els acomiadaments a l'empresa que estan duent a terme en solitari, ja que CCOO i UGT no estan per la feina (podeu seguir la problemàtica a http://www.cgt-hp.org/), han organitzat un autobús reivindicatiu pel proper dimarts 18 de setembre. La idea és desplaçar-se a les seus de diversos clients a fi de fer-los arribar el malestar dels i les treballadores per la política de l'empresa.

La sortida del l'autobús serà des de la Pça. Ramon Berenguer/Via Laietana a Barcelona a les 9:00 i la previsió és acabar a Pça. Sant Jaume a les 14:00h, on es realitzarà un darrer acte.

Els i les companyes de CGP a HP ens demanen suport i solidaritat, de diverses maneres:

- Difonent la convocatòria i la seva lluita

- Participant en el seu recorregut

- Fent aportacions al compte de despeses de les vagues i altres accions: 2048-0008-93-3000384930

Per a més informació i confirmar l'assistència al correu info.cgthp@gmail.com o al telèfon 653 61 07 00.


2 Autobusos de la CGT realitzaran protestes contra els acomiadaments a Hewlett-Packard

Durant tot el dimarts 18 de Setembre, 2 busos recorreran els principals clients de la multinacional informàtica Hewlett-Packard a Barcelona i Madrid. El motiu és la política d’acomiadaments existents, 180 en 2 anys, i els possibles centenars que es poden produir a tot l’estat, en el marc de reducció de la companya a nivell global (29000 a realitzar en un any).

Dos autobusos plens de delegats i delegades de les seccions sindicals de la CGT a Hewlett-Packard i altres empreses del sector informàtic recorreran les ciutats de Barcelona, Sabadell, Cornellà i Madrid seguint una ruta que contempla parades davant les seus dels principals clients de la multinacional HEWLETT-PACKARD.

En les dues ciutats, seus com les de la CAIXA, MINISTERI DE DEFENSA, FERROVIAL, FCC, BANKIA, GENERALITAT, BANC SABADELL etc. rebran la visita dels treballadors d’ HP que protagonitzaran diferents actes: concentracions de treballadors, lliurament de signatures explicant les pretensions de les plantilles afectades pel conflicte, denúncia de les pràctiques d’acomiadaments per beneficis, lectura de manifestos i altres accions reivindicatives.

Aquesta acció s'emmarca en el conflicte que des de fa dos anys els sindicats CGT i CSI mantenen amb la multinacional davant la seva política d'acomiadaments. Al llarg d'aquests dos anys HP ha acomiadat a 180 treballadors de les filials afectades, el que suposa un 10% de la plantilles en conflicte. Recentment Meg Whitman CEO de HP ha anunciat la dràstica política de retallades d'ocupació a Europa, que durien a la companyia a desfer-se de fins a 8000 treballadors.

Fins al moment l'empresa no s'ha posat en contacte amb els sindicats del grup per a oferir dades sobre l'impacte que aquesta xifra suposaria per als centres que Hewlett-Packard manté a Espanya.

Les seccions sindicals de la CGT a Hewlett-Packard mantenen una posició de no acceptar cap acord que inclogui acomiadaments i sí acords de voluntarietat com el que fa unes setmanes ha signat la multinacional a França, on tota sortida és voluntària o en forma de prejubilacions.

Més informació:

http://cgtinformatica.org/?q=la-lucha-de-los-trabajadores-de-hp

Horaris de pas a Barcelona (aproximadament):

-Banc Sabadell. Pl.Catalunya, (Sabadell) 10h-10:45

-Gas Natural. Carretera l’Hospitalet, Edifici Dublín (Cornellà) 11:30 – 12:00

-La Caixa. Avda. Diagonal (Barcelona) 12:30 – 13:00

-Botiga HP Pont Reyes. GranVia 598 (Barcelona) 13:15 – 13:45

-Generalitat de Catalunya. Plaça Sant Jaume (14:00 a 14:45)

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció