CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Marxa a Madrid del 16 de maig, un compromís de tota la CGT

Divendres, 30 abril, 2010

A tots els sindicats de metall, a seccions sindicals, militants, delegats/des i afiliats/des del metall de la CGT.

Els acords de la CGT ens segueixen marcant l'objectiu de la Vaga General. Va ser acord del Ple de Saragossa que, encara que no posem data per a la seva realització, hem de bolcar-nos TOTS I TOTES en la sortida al carrer, perquè la CGT anem guanyant voluntats i convenciment de la necessitat d'aquesta Vaga General.

Després del debat fraternal sobre la data d'aquesta Marxa en la qual hem traslladat al Comitè Confederal les aportacions que ens heu fet des dels diferents sindicats, la data definitiva no pot ser altra que el 16 de maig.

Per tant, la FESIM recolzem fermament la convocatòria i participació en la Marxa a Madrid del diumenge 16 de Maig per a confluir amb els moviments socials d'àmbit estatal en la manifestació unitària contra la cimera de caps d'estat de la UE, màxims responsables de la política neoliberal i contra els drets dels treballadors, que sofrim en tota Europa.

Ja hi ha territoris que han concretat la seva participació en les accions de la “marxa virtual” que es desenvoluparà per diferents localitats a l'ample i llarg de la península, des del 1 de maig fins al dia 15. Però cal fer una gran crida a l'afiliació i a les organitzacions socials amb les quals treballem en cada localitat, per a participar en els actes i en el viatge a Madrid la nit del dissabte 15 per a arribar a Madrid el diumenge 16 de matí.

Cada localitat dissenyarà aquests actes i es confeccionarà un calendari d'accions, manifestacions, repartiment de materials en mercats, entrades de transport públic massiu, polígons, etc. Aquests actes contaran amb el suport logístic de cartelleria i documents, així com d'un suport de cartró amb un autobús que marxa a Madrid, que acompanyaria el repartiment de propaganda. Hem d'aconseguir que la CGT estigui present en el màxim de localitats en cada territori.

L'objectiu de la marxa s'emmarca en la crida a aquesta Vaga General que veiem necessària i que només podrem realitzar si conjuminem a milers de persones entorn d'ella. Respecte a les característiques dels actes descentralitzats, del marxes virtuals i de la marxa final a Madrid, es comenta que és necessari l'ús d'elements lúdics i festius, la música integrada (fanfàrries, bandes, batucades…), que qui tinguin roba de treball la duguin als actes, etc.

El dissabte 15 sortiran els autobusos de les localitats per a arribar a Madrid a les 08’00-09’00 h. del dia 16 als diferents punts d'inici de la part final de les marxes. Allí serem acompanyats per companys de sindicats de la CGT de Madrid. El recorregut definitiu es comunicarà oportunament ja que depèn de la Delegació del Govern.

ÀNIM A TOTS/ES, EL DIA 16 DE MAIG A MADRID!!!

DES DEL 1 DE MAIG, ELS ACTES EN CADA LOCALITAT HAN DE DUR AL CARRER I QUE EL MISSATGE DE CGT CAP A LA VAGA GENERAL ARRIBI AL MÀXIM DE PERSONES PERQUÈ VINGUIN AMB NOSALTRES A MADRID.

FESIM-CGT