CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La neteja de les escoles ordenada per Treball no s’ha completat

Dimecres, 28 març, 2007

Tot i que la situació dels centres educatius de Girona ha millorat en els últims dies, la neteja total que el Departament de Treball va ordenar que dugués a terme l'empresa Clece la setmana passada havia arribat ahir al 85 per cent de la seva cobertura, segons va reconèixer la regidora de Règim Interior i Administració de l'Ajuntament de Girona, Amèlia Barbero, que confia que avui es pugui assolir el 100 per cent. «En alguns centres la neteja s'ha endarrerit perquè l'empresa volia fer-la en l'horari lectiu, cosa que no és possible», va indicar Barbero.


El Punt - 28/03/2007
N.A.. Girona
Els directors dels centres educatius, que ahir van mantenir una reunió amb representants de l'Ajuntament i dels departaments de Salut i d'Educació, van expressar el seu cansament per la durada del conflicte, que avui arriba al 24è dia. Treball ha convocat el comitè de vaga a assistir dijous a una altra reunió de mediació.

A l'hospital Josep Trueta, on la vaga és secundada pel personal del torn de tarda, el sindicat Catac va denunciar ahir a la direcció que les no vaguistes havien arrencat els cartells reivindicatius que hi ha penjats pel centre.