CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La neteja de les escoles ordenada per Treball no s’ha completat

Dimecres, 28 març, 2007
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Tot i que la situació dels centres educatius de Girona ha millorat en els últims dies, la neteja total que el Departament de Treball va ordenar que dugués a terme l'empresa Clece la setmana passada havia arribat ahir al 85 per cent de la seva cobertura, segons va reconèixer la regidora de Règim Interior i Administració de l'Ajuntament de Girona, Amèlia Barbero, que confia que avui es pugui assolir el 100 per cent. «En alguns centres la neteja s'ha endarrerit perquè l'empresa volia fer-la en l'horari lectiu, cosa que no és possible», va indicar Barbero.


El Punt - 28/03/2007
N.A.. Girona
Els directors dels centres educatius, que ahir van mantenir una reunió amb representants de l'Ajuntament i dels departaments de Salut i d'Educació, van expressar el seu cansament per la durada del conflicte, que avui arriba al 24è dia. Treball ha convocat el comitè de vaga a assistir dijous a una altra reunió de mediació.

A l'hospital Josep Trueta, on la vaga és secundada pel personal del torn de tarda, el sindicat Catac va denunciar ahir a la direcció que les no vaguistes havien arrencat els cartells reivindicatius que hi ha penjats pel centre.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció