CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Nit de la Precarietat TIC. El 23 de febrer concentració a les 18h davant l’Auditori de Barcelona i entrega dels anti-premis a les empreses del sector TIC

Dimarts, 14 febrer, 2017

La Nit de la Precarietat TIC

El proper 23 de febrer se celebra la 'Nit dels telecomunicacions i la informàtica' a l'Auditori de Barcelona. Aquest esdeveniment premia iniciatives empresarials o de comunicació i compta amb el patrocini de diversos depredadors de drets dels treballadors com Everis (en dura pugna amb l'infern pel que fa a condicions de treball), INDRA (que després del seu ERO polític de 1750 acomiadaments ara anuncia que li sobren 500 persones més després de la compra de Tecnocom), T-Systems (empresa addicta a acomiadaments col·lectius i objectius) o de la tríada Vodafone-Telefónica-Orange autèntics campions en la precarització de més d'un centenar de milers de llocs de treball, així com moltes altres empreses del sector que actuen d'una manera molt similar.

L'esdeveniment comptarà amb la presència institucional del President de la Generalitat que ens beneirà aquest món bombolla empresarial en què els i les treballadores no pintem absolutament res. Canapès, cava i somriures davant la televisió. El sector de les TIC, aquest nínxol laboral tan positiu i ideal.

No és probable que es parli de les jornades maratonianes sense parar, sovint sota coacció directa o induïda, de l'ús industrial de l'acomiadament, de contractes cada vegada més temporals, cada vegada més insegurs. Tampoc de la cadena de subcontractació, amb cessió il·legal normalitzada, creada per tenir condicions miserables, o del tracte a les persones com a meres coses o recursos que s'usen i es llencen en acabar un projecte. I molt menys de la recent moda dels falsos autònoms, als que venen la idea que els hi anirà millor aïllats quan en realitat són una espècie d'esclaus moderns.

Tot això com a aperitiu del Mobile World Congress, una fira en què polítics de tota mena es posen de genolls davant el Mr.Marshall de la precarietat i l'explotació. Catifa vermella per als amos dels esclaus d'Apple, Movistar, Orange, Vodafone i tantes altres.

Doncs bé, la Coordinadora d'Informàtica de la CGT hi estarà present per denunciar que, en contra del discurs mediàtic, la precarietat al sector TIC existeix. Per denunciar la complicitat de les administracions públiques i per assenyalar també els culpables, grans clients que es beneficien de retallades de tarifes que repercuteixen en cadenes de subcontractació miserables.

La precarietat en les TIC i les telecomunicacions no és un monstre imaginari, sinó l'asfixiant realitat en què hem de malviure centenars de milers de treballadores.

Davant l'Auditori celebrarem la Nit de la precarietat a les TIC, on atorgarem premis a les pitjors càrnies, consultores líders en el sector i pitjors clients, segons les votacions que vosaltres mateixes ens hagueu fet arribar des d'aquesta web → Participa i difon!

El 23 de febrer treballadors i treballadores del sector TIC i de telecomunicacions estarem presents a les portes de l'Auditori des de les 18:30. A les 19:30 farem lliurament dels premis i després obrirem un debat sobre la situació del nostre sector i possibles solucions.

T'esperem, vine amb nosaltres a denunciar les nostres condicions de treball. Febrer 23 des de les 18:00 a l'Auditori de Barcelona arriba ... la Nit de la precarietat a les TIC.

Per a més informació http://cgtinformatica.org/contact

426338134_259239.jpg

Participa a les votacions dels Premis Precarietat TIC 2017 des del web http://lanit.precarietat.net

La precarietat no és cap monstre imaginari.

Participa a l'entrega dels anti-premis a les empreses del sector TIC el 23F a les 18.30h davant l'Auditori.

Les categories d'aquest any son les següents:

Premi Freddy Krueger al pitjor ERO/ERTO
c4eysooxuaasirp.jpg

Premi Alien a la subcontractació
c4eyd44wyaekbjm.jpg

Premi Compte Dràcula al xupòpter insaciable
c4eyp94weaa_moi.jpg

Premi Regan Mc Neil a l'incompliment de conveni
c4exxauw8ainyrw.jpg

Premi Jason Voorhes al retall de plantilla més salvatge
c4eycgpwmae1ksl.jpg

Premi Home Llop a les pitjors guàrdies, hores extres i llibertat sindical
c4exxwiwcaadhkw.jpg

Premi Terminator al CEO serial killer
c4ew5nwwqaa2yyz.jpg

Només amb set preguntes podràs veure l'abast de la situació i condicions al sector, son 5 minuts!

Coordinadora d'Informàtica de la CGT
http://www.cgtinformatica.org/
https://twitter.com/Informatica_CGT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció