CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La pèrdua de confiança amb l’alcalde de Valls, Albert Batet

Dimecres, 23 novembre, 2016

La Secció Sindical de la CGT del Pius Hospital de Valls segueix lluitant i reivindicant un servei que és bàsic i fonamental per a la nostra població i pels nostres professionals sanitaris. Una vegada més ens trobem enfrontats davant d'un patriarcat d'equip de govern que no fa més que aixafar-nos amb el dit per despullar un servei i apedaçar-ne un altre.

Al passat mes de setembre, el batlle, Albert Batet, va reunir el Comitè d'Empresa del Pius Hospital de Valls amb la intenció de refer les confiances amb el Consell d'Administració i la Gerència del Pius Hospital de Valls. Semblava que hagués de funcionar ja que va parlar amb un llenguatge molt pacificador, on entre altres coses, Batet va dir que no tenia cap mena d'intenció de 'castigar' més als professionals sanitaris del centre.

En aquests dos últims mesos no hem parat de recopilar dades i demostrar a la Direcció del Pius que la Residència Alt Camp (RAC) de Valls pateix una greu mancança de personal assistencial, però tot hi així la Gerència segueix sense entrar en raó, seguint en la línia d'argument de que hi ha dèficit per culpa dels professionals, no de mala gestió dels patrons. Un argument poc fiable, pobre en contingut i demagog dins l'enteniment de la nostra Secció Sindical de la CGT.

Arrel de tot l'explicat, la Direcció de la RAC, juntament amb la Supervisió Assitencial i Directora Assistencial, decideix reunir-se espontàniament amb les professionals del torn d'aquell moment de la 3era planta per comunicar que en quatre dies trauran un reforç de torn de matí de 5 hores i que les que queden hauran d'assumir la seva feina, i un altre reforç de 6 hores del torn de tarda. Precarietzant encara més als professionals de la planta. Aquestes hores de personal les posaran al servei d'unes altres plantes de la Residència... La Gerència es nega rotundament ampliar la dotació de personal d'Auxiliars d'Infermeria i Cuidadores.

El passat dia 16 de novembre, l'equip de govern de CiU i ERC ens torna a reunir per intentar crear un espai de treball amb la part representat dels treballadors que serviria per donar-nos informació directa sobre els horitzons del Pius Hospital de Valls i de tots els seus serveis. Ens comuniquen que no hi haurà cap més membre de dins del Consell d'Administració del Pius... que només hi seran ells per evitar discussions. També ens van deixar ben clar que els problemes assistencials que patim al centre i sobretot al servei de la RAC no seria un lloc on treballar aquests problemes... Ja tenen als teus confidents ben ensinistrats.

En resum, a part de les paraules electoralistes del senyor Batet i els fets ocorreguts de la reorganització de personal assistencial sense llegir-se, i tractant de menyspreu, una proposta de millora de dotació de personal assistencial presentada a l'empresa pels representants dels treballadors, aquest equip de govern elitista i auster vol demostrar que poden seguir treballant acompanyats de la part social... Error!

La nostra Secció Sindical de CGT ha perdut plenament la confiança i la transparència que vam intentar acceptar per part del senyor alcalde Albert Batet després dels fets ocorreguts a la RAC... Un servei que també té la intenció de despenjar-lo del Conveni Siscat de la sanitat concertada.

Secció Sindical CGT Pius Hospital de Valls

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció